AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Belli Oldu

Ümraniye AK Parti Mahmut Eminmollaoğlu’na Emanet

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Belli Oldu

Ümraniye AK Parti Mahmut Eminmollaoğlu’na Emanet

13 Temmuz 2017 Perşembe 17:17
AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Belli Oldu

Ak parti Ümraniye’de haftalardır devam eden başkan kim olacak? Sorusu cevap buldu. Yeni İlçe Başkanı M. Eminmollaoğlu mazbatasını Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın elinden aldı.

Ramazan Bayramı’nda Enver Sedat Çakıroğlu İlçe Başkanlığında istifa etmiş ilçe kamuoyu ve uzun süre yeni ilçe başkanı kim olacak? Sorusuna cevap aramıştı. Geçtiğimiz günlerde temayül yoklaması yapılmış ve sonuçlar il ve genel merkeze gitmişti. Beklenen karar geldi. İlçe başkanlığına Mahmut Eminmollaoğlu atandı. Eminmollaoğlu mazbatasını, AK Parti’inn Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın elinden aldı.

Siyasette oldukça tecrübeli bir isim olan Mahmut Emin Mollaoğlu, Ak Parti’nin kuruluşunda görev aldı. Ak Parti Ümraniye Kurucu yönetiminde yer alan Mollaoğlu 3 dönemdir Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı. Belediye meclisinde Ak Parti Grup Başkanlığı görevinde de bulunan Mahmut Emin Mollaoğlu, bundan sonra İlçe Başkanı olarak siyasi hayatını devam ettirecek.

Son Güncelleme: 13.07.2017 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72