AK Parti Ümraniye, doludizgin

Mahmut Eminmollaoğlu başkanlığındaki AK Parti Ümraniye ilçe teşkilatı kısa sürede birçok çalışmaya imza attı. Halk buluşmalarının yanı sıra esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri ve yerel yöneticilerle biraya gelen ilçe teşkilatı performansı ile göz doldurdu.

AK Parti Ümraniye, doludizgin

Mahmut Eminmollaoğlu başkanlığındaki AK Parti Ümraniye ilçe teşkilatı kısa sürede birçok çalışmaya imza attı. Halk buluşmalarının yanı sıra esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri ve yerel yöneticilerle biraya gelen ilçe teşkilatı performansı ile göz doldurdu.

26 Ekim 2017 Perşembe 15:16
AK Parti Ümraniye, doludizgin

Temmuz ayında göreve başlayan ve 3 aylık zaman diliminde birçok çalışmaya imza atan Mahmut Eminmollaoğlu ve ekibi 2019’daki seçimlere şimdiden sıkı hazırlanıyor. Halk buluşmalarının yanı sıra esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri ve yerel yöneticilerle biraya gelen ilçe teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mahmut Eminmollaoğlu: “Biz büyük bir aileyiz”

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı’nın Genel İstişare toplantıları her hafta gerçekleşiyor. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu bu toplantılarda, “Temmuz 2017 tarihinde görevim tevdi edildiğinden beri üç ay geçti. Hamdolsun üç aydır emeklerimizin boşuna gitmediğini görüyorum. Tüm mahallelerimizin başkanlarını atadık, yönetimleri ise kuruldu” dedi. Eminmollaoğlu, “Biz bu görevleri verirken bu işleri en iyi şekilde yapacak arkadaşları seçtik. Biz büyük bir aileyiz. 2019’da hem yerel seçimler hem Cumhurbaşkanlığı hem de genel seçimler olmak üzere, ülkemiz için önem arz eden seçimler olacaktır. Bugün bu toplantıyı yapmamızdaki amaç 2019’a giderken tüm yönetimimizle tanışmak, kaynaşmak ve seçimlere hazırlıklı olmaktır” dedi. Eminmollaoğlu konuşmasını Başkan Hasan Can’a teşkilata desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak sonlandırdı.

Hasan Can: “Bu dava bugünlere, yapılan fedakârlıklarla geldi”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can istişare toplantılarında, “Rabbim bizleri yaşını inandığı dava uğrunda yaşayanlardan eylesin” dedi. Başkan Hasan Can, “13,5 yıldır belediye başkanıyım. Bütün ömrüm bu davanın bir ferdi olarak geçti hamdolsun. Yaptığımız iş hizmet. Tabii herkes bir şey yapacak. Belediyesi, hükümeti, ilçe teşkilatları ve il teşkilatları, herkes bir şeyler yapacak” dedi. Başkan Hasan Can konuşmasına eski dava arkadaşlarının yapmış olduğu fedakârlıklarından ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vefasından bahsederek devam etti. “Bu davanın başarısı bugünün başarısı değildir. Bu dava bugünlere, yapılan fedakârlıklarla geldi. Allah bize hayal etmediğimiz kadar güzellikler nasip etti” dedi.

Başkan Hasan Can’a ziyaret

Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları da bulundu. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri misafirperverliğinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’na Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında yapılan yaldız işlemeli bir tablo hediye etti.

Esnaf ziyaretleri aralıksız sürüyor

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ilçe esnafını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerde İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle başkanları eşlik ediyor. Eminmollaoğlu, toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti hükümetinin hizmetlerinden ve 2019 seçiminin öneminden bahsediyor. Başkan Mahmut Eminmollaoğlu, ''Hedefimiz 2019 yılında yapılacak olan genel, yerel ve başkanlık seçimlerinde en üst seviyede başarıyı yakalayıp, partimize ve halkımıza hizmet etmek. Bunun içinde bizler büyük bir heyecan ve şevkle çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize başladık'' dedi.

Şehit Ömer Halisdemir’in kabri ziyaret edildi

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında kahramanca şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabrini ziyaret etti. 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında vatanın birlik ve bütünlüğü için göğsünü siper ederek kahramanca şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ve annesi Fadimana Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabirlerini ziyaret ederek, Yasin-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okudular.

Kamu kurumları ile kaynaşma

Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile mülki amirlerine ziyarette bulundular.

Ziyaretler sonunda açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Teşkilatımızı sürekli vatandaşlarımız ziyaret etmekte ve her türlü sıkıntılarını bizlerle paylaşmakta, bizde onların her alandaki sorularına cevap verebilmek adına kamu kurum ve kuruluşlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Bu sebeple İlçe sınırları içerisinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı müteşekkiriz” dedi.

Son Güncelleme: 29.10.2017 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3