Ak Parti Ümraniye basınla buluştu

Ak Parti Ümraniye basınla buluştu

07 Kasım 2019 Perşembe 15:08
Ak Parti Ümraniye basınla buluştu

Ak parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve yönetimi yerel basınla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Basınla ilk buluşmayı Ümraniye ilçe yaptı

31 Mart yerel ve 23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından basınla biraya gelmeyen ve kopukluk yaşayan Ak Parti ilçe teşkilatları içinden Ümraniye İlçe teşkilatı yerel basın mensupları ile biraya geldi. İlçe binasındaki kahvaltılı programa İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu’nun yanı sıra; Teşkilatlanmadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Salim Çetinkaya, kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, basın komisyonu yönetim kurulu üyesi Süleyman Aydınalp, yönetim kurulu üyeleri Zülfikar Anbarkaya ile Ahmet yüksel katıldı.

Eminmollaoğlu: Ümraniye’de sıkıntı yok

Kahvaltılı programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye’de her an seçim varmış gibi çalıştıklarını söyleyerek, nüfusa göre en çok üyeye sahip ilçe teşkilatı olduklarını ve il başkanlığı tarafından takdir aldıklarını hatırlattı. 1 yılda 3 seçim geçirdiklerini vurgulayan İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, “Teşkitatımız öz verili çalışmaları ile bu seçimlerden Ümraniyemizden alnının akıyla çıktı. Bu işler gönül işidir. 2.5 yıldır bu görevdeyim ve her gün ilçeye gelen bir ilçe başkanıyım. Bunun dışında programlarımız devam ediyor. Esnaf, hasta ve kurum ziyaretlerimiz sürüyor. İlçemiz 24 saat çalışan bir organizmadır” dedi.

“Genel merkez takdir ederse adayım”

Genel merkezin takdir etmesi durumunda önümüzdeki sene yapılacak ilçe kongresinde aday olacağını söyleyen Eminmollaoğlu, “Bize görev düşerse bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile uyum içinde çalıştıkların söyleyen Eminmollaoğlu, “her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Sayın Hasan Can’ın farklı Sayın İsmet Yıldırım’ın farklı. Bu bir davadır, isimler gelip geçicidir” dedi. Basın mensuplarının eleştirisel sorularını not alan İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, yerel basını önemsediklerini ve daha sık biraya geleceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 08.11.2019 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72