Ak Parti Teşkilatı Bakan Dinçer'i ilçede ağırladı!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, açılış için geldiği ilçede Şahmettin...

Ak Parti Teşkilatı Bakan Dinçer'i ilçede ağırladı!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, açılış için geldiği ilçede Şahmettin...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Teşkilatı Bakan Dinçer'i  ilçede ağırladı!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, açılış için geldiği ilçede Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı'nı da zeyaret etti. İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, İl Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Özden, İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Bakan Ömer Dinçer'i kapıda karşıladılar.


""

 Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, bundan sonra tüm çalışmalarının Ak parti hükümetinin Türkiye'ye neler yapabileceğini göstermek olduğunu belirterek, "Ak Parti ülkemiz ve İstanbul'umuz için gerçek bir şanstır. Göreve geldiğimiz günden beri, geçirdiğimiz referandum ve seçimlerde Çekmeköy halkımızdan aldığımız oy oranı bizleri daha da güçlü kılmıştır" dedi.


""

 "Varlıklarıyla bizleri güçlendiren tüm Çekmeköylüler artık bizlerden daha çok şey beklemektedir" diyen Yüksel, "Bizler de bu taleplerin farkındayız ve gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyorum ki önümüzdeki yerel seçimler sonrası her çok daha güzel olacak. Daha güçlü bir Çekmeköy için elimizden gelen her fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.


""

Bakan Dinçer de, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çalışmaları anlatmak adına konuşmasına hikaye anlatarak başladı. Dinçer, çalışma yaparken herkesin eksiklikleri ön planda tuttuğunu, Türkiye'de siyasetin de bu yönde yapıldığını; ama Ak Parti olarak kendilerinin farklı bir çalışma yürüttüklerini, yapılmayanların veya eksiklerin yanında yapılanların da çok olduğunu belirtti.

Dinçer, çalışmalarında her zaman yanlarında olan başta milletvekilleri olmak üzere; bölgede her zaman desteğini hissettiren İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'a, ilçe teşkilatına, kadın kolarına, gençlik kollarına ve parti mensuplarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.


""

""

""

""

""

""

""



 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72