Ak Parti Sultanbeyli'de

Ak Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, verdiği iftar davetiyle sessizliğini bozdu

Ak Parti Sultanbeyli'de

Ak Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, verdiği iftar davetiyle sessizliğini bozdu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Sultanbeyli'de

Ak Parti Sultanbeyli'de
sessizliğini bozdu!
Ak Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, verdiği iftar davetiyle sessizliğini bozdu. 11 Ekim'de ilçe kongresini yapacak olan Ak Parti Sultanbeyli, Mart 2009 seçimlerine hazırlanıyor.
Ak Parti Sultanbeyli'de bir süredir sessizlik içindeydi. Geçtiğimiz günlerde bir iftar daveti veren ilçe yönetimi ve başkan Hüseyin Keskin, önemli açıklamalarda bulunarak, bu sessizliği bozdu. İlçenin yemeğinde yapılan açıklamaya göre; Sultanbeyli ilçe kongresi 11 Ekim'de gerçekleşecek ve ilçe teşkilatı Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanıyor.
Siyasetüstü mütevazı iftar
Sultanbeyli Ak Parti ilçe yönetim kurulunun önceki akşam işadamları, mahalle muhtarları ve ilçede yayın yapan basın mensuplarına verdiği iftar yemeği, siyasetüstü ve mütevazı bir hava içerisinde geçti. Başkan Alaattin Ersoy'un yemek süresince heyecanla davetlilerle tek tek ilgilenmesi misafirler, tarafından başkanın seçimlerin yaklaşmasıyla heyecandan yerinde duramaz hale geldiği şeklinde yorumlandı.
Hüseyin Keskin aday olmuyor!
Günlerdir merak konusu olan, çeşitli söylentiler ve yorumlarla ilçe gündemindeki yerini alan, başkanlığın en güçlü ismi Hüseyin Keskin başkanlığa yeniden aday olmayacağını, “ben aday değilim” sözleriyle yanıtladı. Hüseyin Keskin, başkanlığı konusunda yaptığı açıklamada aday olacak arkadaşların daha rahat çalışabilmeleri için bu kararı aldığını söyledi. AKP Genel Merkezi'nin il ve ilçe başkanlarını önümüzdeki mahalli seçimlerde belediye başkan adayı olarak kabul etmeyeceğini düşündüğümüzde, Hüseyin Keskin'in 11 Ekim'deki kongrede ilçe teşkilat başkanlığına yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Yeni adaylar gündemde
İlçe başkanlığının en güçlü ismi Hüseyin Keskin'in aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni isimler ortaya atılmaya başladı. İlçenin siyaset gündemine düşen isimlerinden bazıları, Belediye Meclis Üyesi Av. Görgün Özcan, İl Genel Meclis Üyeleri Yavuzhan Ahıskalı, Fatih Tunç ve Belediye Başkanı Alaattin Ersoy'a yakınlığıyla tanınan Ali Sevinç. Önümüzdeki günlerde başkan aday veya adaylarının isimlerinin netleşmesi bekleniyor.



Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72