AK Parti Kadıköy Teşkilatı Danışma...

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi'nde İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım..

AK Parti Kadıköy Teşkilatı Danışma...

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi'nde İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım..

23 Haziran 2014 Pazartesi 15:31
AK Parti Kadıköy Teşkilatı Danışma...

AK Parti Kadıköy Teşkilatı Danışma Meclisi’nde buluştu

 

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi’nde İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım ile Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi, tanınmış isimlerin katılımıyla gerçekleşti. İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım’ın öncülüğünde Teşkilat Birim Başkanı Birol Boz’un sorumluluğunda BY Otel’de gerçekleşen toplantıya; İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi eğitimci Ömer Şahan, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Müyesser Süer, İl Teşkilat Komisyon Üyesi Hasan Ekmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kollar Başkanı Av. İsa Sinan Göktaş ve teşkilat mensupları katıldı.

“Seçimlerde biz inanmıştık”

Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Levent Fındıkçı’nın yaptığı Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Seçim sürecinde çok büyük engellemelere rağmen sahaya hakim olduk. Yaptığımız çalışmalarda bize her türlü eziyeti yaptılar. Ama biz yılmadık, olanca gücümüzle çalıştık. Guruplar halinde üzerimize geldiler ve bizi tartaklamak istediler ama nafile, biz inanmıştık bir kere. Yarın seçim olsa sonuçları ne olursa olsun aynı azimle çalışırız” dedi.  Toplantıda ayrıca İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma ve Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen birer selamlama konuşması yaptılar.

""

“Şeffaf belediyeciliği savunuyoruz”

Protokol konuşmalarında son olarak söz alan deneyimli siyasetçi, Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahan, “Kadıköy Belediye Meclisinde arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşen görevi yapmanın gayreti içindeyiz. Bize güvenerek partimize oy veren Kadıköylüleri orada en iyi şekilde temsil etmek arzusuyla belediye yönetiminin yanlışlarını hem eleştiriyor hem de şeffaf belediyeciliği savunuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin adilane çalışmalarının Kadıköy Belediye Meclisi’nde de olması için sürekli söz alarak müdahalelerde bulunuyoruz” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 23.06.2014 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72