AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral Tuzla'da

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, ilçe sorumlusu olarak...

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral Tuzla'da

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, ilçe sorumlusu olarak...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral Tuzla'da
AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, ilçe sorumlusu olarak atandığı Tuzla ilçesinde AK Parti Teşkilatı mensupları ile bir araya geldi.

Tanışma ve İstişare amacıyla AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mustafa Ataş tarafından düzenlenen toplantıya yürütme kurulu üyeleri ile mahalle başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Ataş, Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili üye çalışmaları, sandık yönetim kurullarının son durumu ve seçimlere kadarki süreçte yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili bir brifing sundu. İlçe Başkanı Ataş, Tuzla Teşkilatları'nın bir yıl gibi kısa süre kalmasına rağmen tüm birimleriyle seçimlere hazır olduğunu, bundan sonraki süreçte üye ziyaretlerini hızlandırarak tüm üyelere ulaşmayı ve Tuzla halkıyla devamlı bir arada olmayı planladıklarını söyledi.
İstanbul Milletvekili Oktay Saral ise Tuzla'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bundan önce Şile ilçesinden sorumluydum. Şile'de ilçe teşkilatımızla önemli çalışmalar yaptık. Şimdi Tuzla'dayız ve İlçe Başkanımızın önderliğinde daha fazla gayret göstererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti iktidarının on yıllık sürecine baktığımızda, tüm kurum ve kuruluşlarıyla, aktif dış politikasıyla yepyeni bir Türkiye'nin var olduğunu görüyoruz. Bir zamanlar hayal bile edemediğimiz birçok şeyin iktidarımızda gerçekleştiğini hepimiz büyük bir gururla müşahede ediyoruz. Yapılan bu hizmetler bizleri şımarmayacak, rüya ve kibre sevk etmeyecek aksine çok daha mütevazı çok daha alçak gönüllü olacağız. Bir yıl sonra önümüzde Türkiye'nin istikrarına yön verecek çok önemli bir seçim var. AK Parti iktidarından ve icraatlarından rahatsız olan malum iç ve dış odaklar her şeylerini, tüm varlıklarını bu seçime bağlamış durumdalar” diye konuştu.
“AK Parti'yi milletimizin gözünden düşürmek için hummalı bir gayret içerisindeler” diyen Saral, “En son Paris'te öldürülen PKK'lılar bu konuda en çarpıcı örnek olarak gözümüzün önünde. Ellerindeki son koz olan PKK'yı kaybetmek istemiyorlar. Bundan dolayı Başbakanımız tarafından atılan son barış adımlarının sekteye uğraması için her şeyi yapacaklardır. Bundan dolayıdır ki, bu süreçte teşkilatlarımız her zamanki gibi en önemli aktör konumunda. Gördüğüm kadarıyla Tuzla İlçemizde teşkilat noktasında bir sıkıntımız yok. Tüm çalışmalar tamamlanmış, yarın seçim olacakmış gibi her şey tam takır yürüyor. İlçe Başkanımız Sayın Ataş'ın şahsında tüm teşkilat mensuplarını yürekten kutluyorum” dedi.


Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3