Ak Parti Çekmeköy'den iftar

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, belediye bahçesinde düzenlediği iftar yemeğiyle...

Ak Parti Çekmeköy'den iftar

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, belediye bahçesinde düzenlediği iftar yemeğiyle...

23 Temmuz 2013 Salı 16:48
 Ak Parti Çekmeköy'den iftar

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, belediye bahçesinde düzenlediği iftar yemeğiyle ilçenin önde gelen isimlerini buluşturdu.

Ak Parti Çekmeköy, geniş katılımlı bir programla Çekmeköy'ün önde gelen isimlerini buluşturdu. Çekmeköy Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde düzenlediği iftar programına; Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, İl Sorumlusu Av. Şeyma Döğücü, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri katılım sağladı.

İftar programı öncesi masaları gezerek davetlileri selamlayan İlçe BaşkanıYüksel ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, iftar saatini bekleyen misafirlere hayırlı iftarlar diledi. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, "Her gün farklı ortamlarda binlerce vatandaşımızla iftar açarak bu mübarek ayın güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Çekmeköy'ün her köşesinde düzenlediğimiz bereketli sofralar Ramazan’ı dolu dolu yaşamamızı sağlıyorlar" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Milletvekili Oktay Saral ve partinin İl Sorumlusu Av. Şeyma Döğücü de birer selamlama konuşması yaparak Ramazan Ayı’nın önemine dikkat çektiler. 

Son Güncelleme: 23.07.2013 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72