Ak Parti Çekmeköy Kızılcahamam'da!

Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Ak Parti Çekmeköy teşkilatı, Kızılcahamam'da enerji depoladı.

Ak Parti Çekmeköy Kızılcahamam'da!

Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Ak Parti Çekmeköy teşkilatı, Kızılcahamam'da enerji depoladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Çekmeköy Kızılcahamam'da!

Haziran'da yapılması planlanan genel seçimler öncesinde moral ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkaran Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Ak Parti Çekmeköy teşkilatı, Kızılcahamam'da enerji depoladı.


""

Geçtiğimiz hafta sonu Kızılcahamam'da kampa girip moral ve motivasyon enerjisi toplayan Ak Parti Çekmeköy teşkilatı, 3 gün boyunca birbirinden önemli eğitim programları gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel'in de katıldığı Kızılcahamam kampında Haziran'da yapılması planlanan 2011 seçimleri ana gündem maddesi oldu.

Kızılcahamam eğitim kampında 12 Eylül'deki 2010 referandum değerlendirilmesi ve 2011 genel seçim çalışmaları hakkında konferanslar düzenlendi. Eğitim programında ayrıca, yerel yönetimler gündemli ilçe danışma meclisi toplantısı da gerçekleştirildi.


""

Belediyenin 1.5 yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösterisinin ardından, açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, “2011 seçimleri bizim için diğer seçimlerden çok daha önemlidir. Yaşanan tüm seçimlerin içerisinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi bizim için zafer, devamı olduğu sürece zaferdir. Bunun bilinciyle teşkilatımızın her kademesi ile 2011 Genel Seçimleri startını vermiş bulunuyoruz” dedi.

Partisinin kadın, gençlik ve yönetim kadrolarına seslenen Şahmettin Yüksel, “Ak Parti ailesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarda kadın kollarımız daha çok ziyaret gerçekleştirecek, gençlik kollarımız daha fazla genç arkadaşımızı kazanacak, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, mahalle yönetimlerimiz ve tüm teşkilatımız ile sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Yüksel, sözlerini “Durmadan, yılmadan yolumuza devam etmek ve Türkiye'nin aydınlık kaderini belirlemek için daha çok çalışacağımıza yürekten inanıyor, samimi ve özverili çalışmalarımızın devam edeceğinden hiç şüphe duymuyorum” diyerek tamamladı.


""

Belediye BaşkanıAhmet Poyraz da yaptığı konuşmada göreve geldiği süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında teşkilat mensubu üyelere bilgi verdi. Çalışmaları yerinden izleyen Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Özden ise özverili çalışmaların devamını diledi. Konuşmaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı “Bir Liderin Doğuşu” isimli kitap tüm partililere takdim edildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3