Ak Parti Çekmeköy basınla buluştu

Ak Parti Çekmeköy basınla buluştu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ak Parti Çekmeköy basınla buluştu

Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla buluştu.

Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli de olsa düzenlediği sabah kahvaltısıyla kutladı. Bölgedeki yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltı, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel'in sağlık sorunları nedeniyle  katılamadığı kahvaltıya ilçe Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Alpaslan Çavuşoğlu başkanlık etti.

İlçenin bazı yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği kahvaltı, sohbet havasında gerçekleşti. Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Alpaslan Çavuşoğlu, basın mensuplarının gününü kutladı ve yerel basınla her zaman bir araya gelmeye özen gösterdiklerini söyleyerek, “Etkinlik ve çalışmalarımızı duyurmamız noktasında sizlerin her zaman desteğinize ihtiyacımız var. Zor şartlar altında görevini yapan basın mensuplarını her zaman önemsedik ve önemsemeye de devam ediyoruz” dedi. Çavuşoğlu daha sonra basın mensuplarının sorularını not alarak, bu konularla ilgili muhataplarıyla görüşeceğini söyledi. Programın sonunda basın mensuplarına kahve takımı hediye edildi.

""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72