Ak Parti Beykoz Kadın Kolları ‘Yola Devam'

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları'nın yaptığı kongrede Sevim Gülşen, tek aday...

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları ‘Yola Devam'

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları'nın yaptığı kongrede Sevim Gülşen, tek aday...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Beykoz Kadın Kolları ‘Yola Devam'

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları'nın yaptığı kongrede Sevim Gülşen, tek aday olarak yeniden başkan seçildi. R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde yapılan kongreye, delegelerin ve üyelerin ilgisi büyük olurken, eski bakanlar ve milletvekillerinin katılması kongreyi daha da renkli bir hale getirdi. Kongrede,  içişşleri eski bakanı Abdülkadir Aksu, büyük ilgi gördü.

Kongreye katılanlar arasında, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Gürdal Akşit, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Yaman, Milletvekilleri Alev Dedegil, Halide İncekara, Tülay Kaynarca, İsmet Uçma, Mustafa Ataç, Muhammet Çetin, İdris Güllüce, Mehmet Domaç, Gürsoy Erol ve Oktay Saral da vardı.

Yine bu isimlere ilaveten, İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Muharrem Ergül ve Kurucu İlçe Başkanı Dr. Ahmet Hulusi Batu da katılımcılar arasındaydı.

Kongrenin açılış konuşmasını Kadın Kolları İl Başkanı Ayfer Yaman yaparak; siyasi partileri demokratik gösteren şeyin kongreler olduğuna önemle dikkat çekti. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste sunulan aday listesindeki isimler tek tek okunarak kapalı zarf usulü ile oylamaya yapıldı. Oylama sonucunda Sevim Gülşen yeniden başkan seçildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3