Ak Parti Ataşehir, STK'lar ile buluştu

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, düzenlediği iftar yemeğinde sivil toplum..

Ak Parti Ataşehir, STK'lar ile buluştu

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, düzenlediği iftar yemeğinde sivil toplum..

30 Temmuz 2013 Salı 16:58
Ak Parti Ataşehir, STK'lar ile buluştu

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, düzenlediği iftar yemeğinde sivil toplum ve hemşeri dernekleri temsilcilerini bir araya getirdi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, sokak iftarlarından sonra bu kez de sivil toplum örgütlerini bir araya getirdiği iftar programı düzenledi. Bostancı Greenpark Otel'de düzenlediği iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı. İftara AK Parti İstanbul Milletvekili ve ilçe sorumlusu Erol Kaya, il ve ilçe belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı.

""

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu,"Ramazan’ın güzelliklerini hep beraber yaşayarak paylaşıyoruz. Gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor. Ekip halinde insanların dertlerini dinliyor, sorunlarını yerinde çözüyoruz. Daha önceki dönemde kaybettiğimiz Ataşehir Belediye Başkanlığı'nı bu kez kazanacağız. Buna yürekten inanıyoruz" dedi. Ak Parti Milletvekili Erol Kaya ise genel siyasetten bahsederek, çevre komisyonu başkanı olması dolayısıyla gezi parkı eylemlerini eleştiren bir konuşma yaptı. 

""

Son Güncelleme: 30.07.2013 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3