Ak Çekmeköy'den Türkiye'de bir ilk

Düzenlediği sahur özel programıyla bir ilke imza atan Ak Parti Çekmeköy...

Ak Çekmeköy'den Türkiye'de bir ilk

Düzenlediği sahur özel programıyla bir ilke imza atan Ak Parti Çekmeköy...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Çekmeköy'den Türkiye'de bir ilk

Düzenlediği sahur özel programıyla bir ilke imza atan Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, AB Bakanı Egemen Bağış'ın da katılımıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

 

Mübarek Ramazan'ın son günlerine doğru düzenlediği sahur özel programıyla partinin üst düzey yetkililerini, işadamları ve STK temsilcileri ile biraraya getiren Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Ak Parti Çekmeköy teşkilatı farklı bir etkinliğe imza atarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın da katıldığı sahur buluşmasına bölge işadamlarının ve önde gelen isimlerin yoğun ilgisi vardı.

""

 

VEKİL VE BAŞKANLAR

YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel'in konukları kapıda karşıladığı geceye milletvekilleri; Belma Satır, Alev Dedegil, Muhammed Çetin, Osman Boyraz, Metin Külünk, Kaymakam Mehmet Aslan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin gibi pek çok önemli isim katıldı.

""

 

YÜKSEL, “ALLAH'A ŞÜKREDER

MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gecede konuşan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, farklı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Her zaman milletle beraber olduklarını kaydeden Yüksel, “Her seçimde milletimizin bize olan güveni daha da arttı. 14 Ağustos 2002'de ‘Bir daha bu günleri görmemek için tek başımıza iktidar bize yetmez, %50 demişiz.' Ve bugün 12 Haziran 2011de % 50ye ulaştık. Bundan kendimize kibir ve gurur payı çıkarmadığımız ortada. Bunun için sadece Allah'a şükreder, aziz milletimize teşekkür ederiz” dedi.

""

 

BAKAN BAĞIŞ, ‘ÇOK CİDDİ

REFORMLARA İMZA ATTIK”

Milletvekilleri ve belediye başkanlarının selamlama konuşmalarının ardından konuşan Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Türkiye'nin AB üyelik sürecine değindi. “Türkiye'de çok ciddi reformlar yapıldı. DGM'ler lağvedildi. YÖK'te düzenlemeler yapıldı. TRT 6 yayın hayatına başladı. Türkiye her zamankinden daha çağdaş bir ülke konumuna geldi” diyen Bakan Bağış şöyle konuştu:

 

HERKES TÜRKİYE'YE

GIPTA İLE BAKIYOR

“Doğudaki ülkeler kadar batıdaki ülkeler de bize imrenerek bakıyor. Somali'ye, Başbakanımızla sanatçılarımızın da gitmesi ve buradaki insanların sorunlarına çözüm araması, Türkiye'nin kendine olan güveninin arttığını gösterir. Türkiye 2023'ün güçlü bir ülkesi olacaksa bizim bu güçlü duruşu sergilememiz lazım.” Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Bakan Bağış, Türkiye'nin artık büyük bir ülke olduğunu ve birilerinin de bundan rahatsız olduğunu söyledi.

 

""

""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72