Ak Çekmeköy'den muhteşem iftarla10. yıl kutlaması

Ak Parti'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemekleri...

Ak Çekmeköy'den muhteşem iftarla10. yıl kutlaması

Ak Parti'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemekleri...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Çekmeköy'den muhteşem iftarla10. yıl kutlaması

Ak Parti'nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemekleri partilileri bir araya getererken Çekmeköy teşkilatının Alemdağ stadyumundaki iftarı görülmeye değerdi.

 

Ak Parti, kuruluşunun 10. yıldönümünü düzenlediği iftar yemekleri ile kutladı. Üsküdar'dan Sultanbeyli'ye Ümraniye'den Sancaktepe ve Maltepe'ye kadar Ak Parti'nin tüm ilçe teşkilatları düzenledikleri iftar davetleri ile binlerce partiliyi bir araya getirdi. İftar programları arasındaki en coşkulu ilçe ise Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Çekmeköy oldu. Alemdağ Stadı'ndaki iftara 2.500'ün üzerinde partili katıldı.

 

""

İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın konuklarını kapıda karşıladığı iftar yemeğine ayrıca İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Edibe Sözen, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

""

 

Kuruluş yıldönümü Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun canlı yayınla partilileri selamlamasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel; “Bu sevimli, güzel, bereketli günler sanki bir günmüş gibi geçip gidiverir. Sonra tekrar 11 ayın sultanı için 1 yıl hasretle bekleriz. Allah bu Ramazan ayında dualarımızı, oruçlarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin” diye konuştu.

""

 

Ramazan'da toplumsal dayanışmanın, birlik beraberliğin çok daha güzel yaşandığını vurgulayan Yüksel, “Bu bizim inancımız, geleneklerimiz, örf ve adetlerimiz ve komşuluk hukukumuzdandır. Somali yanıbaşımızda. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyen bir anlayışının temsilcisiyiz. Somalili kardeşlerimize birer mesaj ile 5601'e Afrika yazıp gönderiyoruz, hayırlı olsun Allah kabul etsin” dedi.

""

 

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da, “Ak Parti'nin 10 yıldan beri yaptıkları ortadadır. Ak Parti olmadan önceki durumu bir düşünün sonra Ak Parti iktidarını düşünün, neler yapıldığını görürsünüz” dedi. Milletvekili Alev Dedegil ve Edibe Sözen de Ramazan ve Kadir gecesini kutlama konuşamalarının ardından, gençlik kollarının düzenlediği turnuvada derece alan takımlara kupaların verilmesinin ardından program son buldu.


""

 

""

 

""
""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72