Ahmet Kılıç da “varım” dedi

Ahmet Kılıç, CHP Üsküdar Belediye Başkanlığı aday adaylığını, düzenlediği ...

Ahmet Kılıç da “varım” dedi

Ahmet Kılıç, CHP Üsküdar Belediye Başkanlığı aday adaylığını, düzenlediği ...

30 Temmuz 2013 Salı 17:00
Ahmet Kılıç da “varım” dedi

Üsküdar’da Ahmet Kılıç da “varım” dedi

Ahmet Kılıç, CHP Üsküdar Belediye Başkanlığı aday adaylığını, düzenlediği bir basın toplantı ile deklare etti. Üsküdar’ın durak olmaktan öteye gidemediğini söyleyen Kılıç, “Projelerimizle, kadromuzla ve sosyal demokrat ilkelerimizle adayız” dedi.

35 yıllık Üsküdarlı, CHP İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kılıç, belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısını çok sayıda partili takip etti. İlçe konferans salonunu tıka basa dolduran partililerin yanı sıra; İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, İBB Meclis Üyesi Doğan Tekel, diğer belediye başkan aday adayları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de toplantıda yerini aldı.

“Üsküdar durak olmaktan öteye gidemedi”

Adaylık nedenlerini ve hedeflerini anlatan Kılıç şunları söyledi: “35 senedir yaşadığım Üsküdar’ın günden güne Üsküdar içinde duraktan öte gitmediğini üzüntüyle görüyorum. Üsküdar’ımız Boğaz’a sahil şeridi en uzun ilçe olmasına rağmen bunu ne yazık ki değerlendiremiyor. Tarihi ve coğrafi dokusu bu kadar değerli bir ilçenin siyasi amaçlar uğruna hor kullanılmasına hem bir Üsküdarlı hem de bir siyasetçi olarak itirazım var. Bu nedenlerle Üsküdar Belediye Başkanlığına aday oldum.” Projelerden de bahseden Kılıç, “Projelerimizle, kadromuzla ve sosyal demokrat ilkelerimizle adayım” dedi.

""

Ahmet Kılıç Kimdir ?

1965 yılında Trabzon-Maçka'da doğan Kılıç, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun oldu. 1978-94 yılları arasında Üsküdar’da esnaflık yaptı. 1994 yılından itibaren müteahhitlik yapıyor. CHP Üsküdar İlçesi kurucu üyesidir. 2001 yılında ilçe yönetiminde esnaf komisyon üyeliği, 2008 yılında ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptı. Üsküdarlılar Derneği'nde uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği, muhasiplik ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Kılıç 2009 yerel seçimleriyle Üsküdar Belediye Meclis üyeliğine seçildi.

Son Güncelleme: 30.07.2013 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3