Abdullah Sevim: Babacan ve Davutoğlu Başarılı Olamayacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, AK Parti’nin miadını doldurduğunu, Babacan ve Davutoğlu’nun da başarılı olamayacağını söyledi.

Abdullah Sevim: Babacan ve Davutoğlu Başarılı Olamayacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, AK Parti’nin miadını doldurduğunu, Babacan ve Davutoğlu’nun da başarılı olamayacağını söyledi.

23 Eylül 2019 Pazartesi 10:14
Abdullah Sevim: Babacan ve Davutoğlu Başarılı Olamayacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, partisinin İstanbul Kadın Kolları’nın aylık divan toplantısında katıldı. Münzevi Kültür Merkezi’ndeki programda partililere hitaben bir konuşma yapan Sevim, “Ülkemiz iyi yönetilemiyor. Türkiye birçok problemle karşı karşıya. Ne tarafa baksak yangın yeri. Hal böyleyken hakikati susturmaya, adaleti durdurmaya çalışıyorlar. Gerçekleri saklayıp, algıları sahaya sürüyorlar. Rakamları ters yüz edip, gerçekleri saklıyorlar. Yapmış gibi yapıp hiçbir şey yapmıyorlar” şeklinde konuştu.

YAPBOZ OYNAMAKTAN VAZGEÇMİYORLAR

Memleket olarak irtifa kaybettiğimizi ifade eden Dr. Sevim, “Ekonomik kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Ahlaki ve manevi alanda yaşanan çöküntü dur durak bilmiyor! Adaletsiz uygulamaların ahı her yerden duyuluyor! Eğitim sistemini yönetenler yapboz oynamaktan vazgeçmiyor! Millet olarak, memleket olarak irtifa kaybediyoruz. Artık deniz bitti... Tuz koktu… Siyaset yeniden şekilleniyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Aklın, vicdanın, irfanın ve takım ruhunun ön plana çıkartılacağı bir süreci hep birlikte yaşayacağız. Ben inanıyorum ki, bu yeni sürecin parlayan yıldızı, Bilge Başkanımız Temel Karamollaoğlu önderliğinde Saadet Partimiz, Milli Görüş Hareketimiz olacak” diye konuştu.

AK PARTİ MİADINI DOLDURDU, YENİ OLUŞUMLAR BAŞARILI OLAMAYACAK

AK Parti’nin miadını doldurduğunu söyleyen Başkan Sevim, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın parti kuracağını anımsattı. Partililere seslenen Abdullah Sevim sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Hiç endişeniz olmasın. Acaba siyaseten bize rakip olabilirler mi diye düşünmeyin. Göreceksiniz ki, asla başarılı olamayacaklar. Asla aziz milletimizin kalbine dokunamayacaklar. Biz Davutoğlu'nu başarısız dış politikasından, başbakanlığı döneminden biliyoruz. Biz Ali Babacan'ı Irak'ın işgalindeki kredi hesaplarından tanıyoruz. Şimdi bu arkadaşlar, nelerine güveniyorlar bilemiyorum ama biz 50 yıllık birikimimize, durduğumuz yere, inancımıza, Milli Görüş referansımıza güveniyoruz. Biz halkımıza, biz yüreği aynı aşkla çarpan 81 milyon vatan evladına, bu topraklara ve insanlarımıza duyduğumuz karşılıksız sevgiye güveniyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3