501 Kişi CHP'den Ak Parti'ye Geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı...

501 Kişi CHP'den Ak Parti'ye Geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı...

28 Mart 2014 Cuma 16:01
501 Kişi CHP'den Ak Parti'ye Geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kurtuluş Alpaslan, beraberindeki 500 kişi ile birlikte AK Parti’ye geçti

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, CHP Çekmeköy İlçe teşkilatından bir istifa haberi daha geldi. Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kurtuluş Alpaslan, beraberindeki 500 kişi ile birlikte AK Parti’ye geçtiğini açıkladı. Partiye katılanlar için düzenlenen rozet takma törenine eşi ve oğlu ile birlikte gelen Alpaslan’a, parti rozetini AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz taktı.Yüzlerce AK Partilinin katıldığı rozet takma töreni, çekilen halaylarla şölene dönüştü.

CHP’nin çözüm sürecine karşı aldığı tavır nedeniyle partiden istifa ettiğini söyleyen Kurtuluş Alpaslan, çözüm sürecinin sekteye uğramaması, mevcut barış ortamının devamının sağlanması, oğlunun geleceği için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olduğunu açıkladı.

Törende konuşan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz, CHP’lilere birlik, beraberlik, kardeşlik için AK Parti’de buluşalım çağrısı yaptı.

1973 Ağrı doğumlu olan Alpaslan Kurtuluş, Ağrı Cumhuriyet Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Gençlik Kollarında katılarak 25 yıl hizmet ettiği CHP’de, uzun yıllar Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nda Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 26 Mart 2014 tarihinde AK Parti’ye geçiş yapan Kurtuluş, serbest meslek sahibi.

Son Güncelleme: 28.03.2014 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72