Üniversiteli gençler Kızılay'a sahip çıktı

Türkiye çapında 52 üniversitede kan bağış kampanyası düzenledi.

Üniversiteli gençler Kızılay'a sahip çıktı

Türkiye çapında 52 üniversitede kan bağış kampanyası düzenledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üniversiteli gençler Kızılay'a sahip çıktı

Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı ve Türkiye'nin en büyük öğrenci kulübü Gençlik Platformu, 52 üniversitede Türkiye'nin en büyük sorununda iş birliği yaptı ve Türkiye çapında 52 üniversitede kan bağış kampanyası düzenledi.

Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığ'ının düzenlemiş olduğu üniversitelilerle tanışma ve motivasyonu artırmak amaçlı düzenlenen yemek nezih bir ortamda gerçekleşti. Yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe başkanı Şahmettin Yüksel, Türk Kızılayı Kuzey Marmara Kan Merkezi Bölge Müdürü Hüsnü Altunay, Kartal Merkez Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Başar Yöngel ve Gençlik Platformu 52 üniversite temsilcisi katıldı.

""

Yemekte konuşma yapan Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanı İlhami Yıldırım, ‘üniversiteler Kızılay'ın kanına can katmaya geliyor' diyerek yola çıkan tüm üniversite öğrencilerine ve Gençlik Platformu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonrasında dernek üyeleri adına dernek başkanı İsmail Hilmi Adıgüzel projenin çıkış aşamaları ve projenin olumlu sonuçlanmasından duyduğu mutluluğu anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Program teşekkür plaketlerinin sunumuyla son buldu.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72