Maltepe'de aile sağlık merkezleri çoğalıyor

Maltepe'de aile sağlık merkezleri çoğalıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Maltepe'de aile sağlık merkezleri çoğalıyor

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, göreve geldiği günden beri açtığı sağlık merkezlerinin sayısını arttırmaya devam ediyor. ‘Yaşanabilir Maltepe' vizyonu çerçevesinde, Maltepe'de yaşayan mutlu insanların sayısını arttırmak amacında olduğunu belirten Başkan Zengin, bir cerrah olarak sağlık alanında azami hassasiyetle çalıştıklarını ifade etti. Zengin, tüm projelerine hayırsever vatandaşları da dahil ederek imece ruhunu canlandırmalarının önemine vurgu yaptı. Yapılacak aile sağlık merkezleri için yine bir hayırseverle işbirliği yapıldı.


Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve hayırsever işadamı Erol Önder tarafından bir protokol imzalandı. Maltepe'de Fındıklı ve Altayçeşme mahallelerine yapılması düşünülen aile sağlık merkezlerinin inşaatı Önder'in sahip olduğu SDR İnşaat tarafından gerçekleştirilecek. Toplam 421 metrekare alana sahip olacak olan 2 katlı aile sağlık merkezinin 3 ay gibi bir zaman zarfında bitirilmesi hedefleniyor.


 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72