EVDE SAĞLIK, ÜSKÜDARLIYA KOLAYLIK

EVDE SAĞLIK, ÜSKÜDARLIYA KOLAYLIK

25 Ocak 2019 Cuma 14:07
EVDE SAĞLIK, ÜSKÜDARLIYA KOLAYLIK

Evde sağlık ve hasta nakil ambulansı birimi; Üsküdar ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, yatağa bağımlı, yürüyemeyen hastalara hizmet veriyor. Üsküdar Belediyesi; sağlık durumu hastanelere gitmeye elverişli olmayan hastalara evde sağlık hizmetleri kapsamında hasta nakil ambulansı ile evden hastaneye, hastaneden eve hasta nakil hizmeti, evde hemşirelik hizmeti, evde doktor muayenesi işlemleri yapılıyor.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren evde sağlık hizmetleri birimi randevu sistemi ile çalışıyor ve doktor hizmetli ile muayene, hemşire hizmeti ile serum, iğne, pansuman gibi sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasını yardımcı oluyor.

Aynı zamanda yaşlı ve yatalak hastaların hastanelere ve sağlık kurumlarına ulaşmalarını sağlıyor. Bu güne kadar yapılan hizmetler arasında 45.000 kez hastaların hastanelere ulaşımı ve 4.000 kez evde doktor muayeneleri gerçekleştirildi. Kurumda kayıtlı yatalak hastalara 23.000 kez hemşirelik hizmeti sunuldu.

Evde sağlık hizmetlerinden faydalanmak için Süper Hizmet Hattı: 444 0 875’i arayarak randevu alabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3