Estetik International'dan ücretsiz estetik projesi

Estetik International'dan ücretsiz estetik projesi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Estetik International'dan ücretsiz estetik projesi

Estetik International Sağlık Grubu başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında her ay ihtiyaç sahibi bir hastayı ücretsiz estetik operasyon ya da uygulamayla yeniden hayata bağlıyor.

Estetik International'dan yapılan açıklamada, gerçekten estetik operasyona ihtiyaç duyan kişilerin hayatına güzellik katmak, onların psikolojik ve sosyal hayatının kalitesini yükseltmek için bu projenin başlatıldığı belirtildi. Türkiye'de faaliyet gösteren 1000'e yakın benzer sağlık kuruluşunun her ay ihtiyacı olan bir kişiyi benzer projeyle tedavi etmesi durumunda yılda 12 bin insanımızın hayata yeni bir başlangıç yapacağı ifade edilen açıklamada, “Böyle bir projeyle insanlarımızın yaşamına güzellik katmaktan mutluluk duyuyoruz. Umarız bu projemiz sektörümüze yeni bir açılım ve farkındalık getirir” denildi.  

Açıklamada, sosyal sorumluluk projesiyle ilgili şu bilgilere yer verildi: “Bu sağlık projesinin amacı, 25 yaş altı gençler ve çocukların estetik ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bu kapsamda bize başvurmanın tek kriteri ihtiyaç sahibi olmak ve bunun belgelenmesidir. Kesinlikle keyfi olmayıp, estetik yaptırması gereken ama bu uygulamayı karşılayacak maddi olanağı bulunmayan kişiler başvurabilir.  Başvuran hastalar muayene ediliyor ve en acil estetik olması gerekene öncelik veriliyor. Her ay bir ihtiyaç sahibi bu ücretsiz hizmetimizden yararlanmaktadır. Başvurular, internet sitemiz www.estetikinternational.com'daki form doldurularak yapılmaktadır.”

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3