Doğal sabunlar sağlık kaynağı

Tarihi yüzyıllara dayanan doğal ve bitkisel sabunlar, doğal ürünlere önem...

Doğal sabunlar sağlık kaynağı

Tarihi yüzyıllara dayanan doğal ve bitkisel sabunlar, doğal ürünlere önem...

21 Şubat 2014 Cuma 23:24
Doğal sabunlar sağlık kaynağı

Doğal sabunlar sağlık kaynağı
Tarihi yüzyıllara dayanan doğal ve bitkisel sabunlar, doğal ürünlere önem veren vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.
Bölge insanı tarafından bilinen ancak zamanla unutulmaya yüz tutan doğal bitkisel özlü sabunların satışları, gün geçtikçe artıyor. Sabunun yüz yıllardır temizlikte en önemli unsur olduğunu belirten sabun satıcısı Mustafa Kuş,
”Zaten sabunlar bizim kültürümüze tarihten bu yana milletin ilgisini çekiyor. Sattığımız bu sabunlar imalathanelerde geleneksel yöntemlerle hiçbir katkı maddesi değmeden üretiliyor. Bu sabunları doğal ortamlarda, doğal yağlardan yapıyoruz. Bu yağlar; zeytin, kayısı çekirdeği, argan, badem yağı gibi sabunların hepsi saf yağlar ile elde ediyoruz. Sattığımız sabunların tanesi ise kilosu 3 ile 7 TL arasında değişiyor. Halkımızı her türlü katkı maddesi içeren sabun ve şampuanlar yerine, doğal ortamda yapılan katkısız sabunları almalarını tavsiye ediyoruz " dedi.

Son Güncelleme: 21.02.2014 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72