DENTAPOLİTAN ÇEKMEKÖY AÇILDI

Çekmeköy Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi siyaset ve iş dünyasından birçok davetlinin katılımı ile açıldı.

DENTAPOLİTAN ÇEKMEKÖY AÇILDI

Çekmeköy Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi siyaset ve iş dünyasından birçok davetlinin katılımı ile açıldı.

29 Nisan 2018 Pazar 13:38
DENTAPOLİTAN ÇEKMEKÖY AÇILDI

Metropolitan A.Ş. Kuruluşu olan Çekmeköy Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Modern bir plazada hizmet vermeye başlayan Çekmeköy Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığının açılışına, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Açılışa; Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, iş ve siyaset dünyasından birçok tanıdık sima katıldı.

Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, ağız ve diş sağlığının önemine değinerek bölgede bu denli önemli bir merkezinin kurulmasının önemli olduğunu söyledi. Doç Dr. Mustafa Tek ve Doç. Dr. Mehmet Oğuz Öztoprak, davetlilerle yakından ilgilenerek ağız ve diş merkezi hakkında bilgi verdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şahika temür 2018-05-01 15:28:36

İstanbul, en zor çene vakalarının dahi en koruyucu ve en güvenilir şekilde tedavi edileceği muhteşem bir diş hastanesine kavuştu. Herşeyden önce, Dentapolitan Çekmeköy, teknoloji anlamında çıtayı en yükseğe çekmiş. Bir sonraki Dentapolitan şubesi açılana kadar Türkiyede daha iyisi yok. Bu hastaların değil bilir kişinin yorumu. Hastanenin beyin kadrosu sabır, disiplin ve bilgiyle örülü harika bi iş başarmış. Ağız ve çene sağlığıyla ilgili şikayetiniz ne olursa olsun hiç tereddüt etmeden ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Alper özdemir 2018-05-02 21:59:09

Öncelikle hayırlı olsun diyerek başlamak istiyorum
Anadolu yakasını En büyük ve En modern Ağız ve Diş sağlığı merkezine kavuştu
Oğuz ve Mustafa hocalarım mesleki uzmanlıklarını Dentapolitan Çekmeköy Öerkez şube ile resmen taçlandırmış
Öyle ki diş hekimliğinin tüm uzmanlık dallarında en modern ve kaliteli hizmeti bölgeye getirmişler
Merkezde Genel Anestezi ve Sedasyon ile fark yaratan hizmetler sunuyorlar
Hem hekim kalitesi hem de estetik olarak Bağdat Caddesi ve Nişantaşı konseptini ayağımıza kadar getirmişler
Yaşadığımız yerde bu kalitede ve güzellikte bir Merkezi bizlere sundukları için Oğuz Öztoprak ve Mustafa Tek hocalarıma teşekkür ederim
Son olarak bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum

Avatar
mesut kartal 2018-05-04 13:47:59

bostancı ve ümraniye şubelerinden bildiğimiz dentapolitan diş hastaneleri çekmeköyde merkez şube ile var olması oldukça güzel
Doç Dr Oğuz ÖZTOPRAK ve Doç Dr Mustafa TEK zaten anlatmaya gerek olmayan iki büyük değer fakat Dentapolitan Çekmeköy Merkez hastanesi diğer hekim kadrosu ile de oldukça başarılı
ilgili ve güler yüzlü insanlar size kendinizi özel hissettiriyor

Avatar
şahika temür 2018-05-01 15:30:54

İstanbul, en zor çene vakalarının dahi en koruyucu ve en güvenilir şekilde tedavi edileceği muhteşem bir diş hastanesine kavuştu. Herşeyden önce, Dentapolitan Çekmeköy, teknoloji anlamında çıtayı en yükseğe çekmiş durumda. Bir sonraki Dentapolitan şubesi açılana kadar Türkiyede daha iyisi yok. Bu hastaların değil bilir kişinin yorumu. Hastanenin beyin kadrosu sabır, disiplin ve bilgiyle örülü harika bi iş başarmış. Ağız ve çene sağlığıyla ilgili şikayetiniz ne olursa olsun hiç tereddüt etmeden ziyaret edebilirsiniz.

banner3