Basın mensupları göz merkezinde

Ümraniye Göz Merkezi yönetimi, kahvaltılı program düzenledi.

Basın mensupları göz merkezinde

Ümraniye Göz Merkezi yönetimi, kahvaltılı program düzenledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Basın mensupları  göz merkezinde

Ümraniye Göz Merkezi yönetimi, hastanenin çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarını bilgilendirmek için kahvaltılı program düzenledi.

Ümraniye Göz Merkezi'nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya çok sayıda  basın mensubu katılırken, hastanenin çalışmaları ve  yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verildi. 

Basın mensupları 

tam kadro oradaydı

Göz merkezinin düzenlediği kahvaltıya çok sayıda basın mensubu katıldı. Özel Ümraniye Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dursun ve Göz Merkezi Başhekimi Op. Dr. Osman Dursun hastanenin çalışmaları ve yapılacak yatırımlarla ilgili geniş bir bilgi verdi.

 Kahvaltı sırasında gazetecilerin çeşitli sorularına cevap veren Mehmet Dursun, bu kadar çok basın mensubunu bir arada gördüğü için büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirtti. Bundan sonra basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceğini de vurgulayan Dursun, “Aslında uzun süredir siyasetle iç içe olmuş bir insan olarak ilk kez bu kadar çok basın mensubuyla birlikte oturuyorum” dedi.

“Avrupa'dan  bile öndeyiz”

Tıp merkezini bazı Avrupa ülkeleriyle karşılaştıran Mehmet Dursun,  “Özellikle Almanya'daki göz merkezleriyle karşılaştırdığımızda biz daha üst sırada yer almaktayız.  Bu durum bizler için çok gurur verici” dedi.

 Özel Ümraniye tıp merkezinin 1 Ağustos 2007 tarihinde hizmet etmeye başladığını söyleyen Dursun, “Hastanenin tüm odaları hasta ve refakatçılarının da ihtiyaçları düşünülerek modern şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca tıp teknolojisinin son gelişmelerini yakından takip eden güler yüzlü, profesyonel, uzman hekim ve tecrübeli personel kadromuzla  Özel Ümraniye Göz Merkezi halka hizmet etmektedir" dedi.

 Dursun, konuşmasının devamında, "Türkiye genelinde 2015 yılına kadar çok büyük devlet hastaneleri yapılmakta. Özel olarak yapılan bu hastaneler ise 1000 - 1500 yatak kapasiteli ve modern olarak dizayn edilecektir" dedi.

Kahvaltı sonunda gazetecilere göz merkezini gezdiren doktorlar son teknoloji göz cihazlarını birlikte incelediler. Toplantı sonunda basın mensupları tek tek göz muayenesi  oldu.

Kahvaltıda gazetecilerin sorularına yanıtlayan Mehmet Dursun, bu kadar çok basın mensubunu bir arada gördüğü için büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek, bundan sonra basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceğini de vurguladı


""

""


""


Haber : Aşkın Akkuş



 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3