“Sokağa çıkarız”

Canpolat: “Her CHP’li hapiste de yatmaya, mücadele etmeye, kavga etmeye, demokrasiye, özgürlüğe, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine sahip çıkmaya hazırdır”

“Sokağa çıkarız”

Canpolat: “Her CHP’li hapiste de yatmaya, mücadele etmeye, kavga etmeye, demokrasiye, özgürlüğe, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine sahip çıkmaya hazırdır”

16 Ağustos 2017 Çarşamba 10:08
“Sokağa çıkarız”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Cezaevinde bulunan zatla, Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın” sözleri üzerine CHP’nin 81 il başkanı dün İstanbul’da bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptı.CHP’nin 81 il başkanından “sokağa çıkarız” tepkisi geldi

Açıklamada konuşan  CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, “Tehditlere boyun eğmeyeceğiz. Adalet, özgürlük ve demokrasi isteyenlerin mücadelesini veren Genel Başkanımızın Kemal Kılıçdaroğlu’nun milyonlarla birlikte İstanbul’a yürümesini hazmetmediklerini görebiliyoruz. CHP olarak bundan sonra Genel Başkanımıza ve partimize yönelecek her türlü saldırı karşısında sessiz kalmayacağımızı milyonlarca insanla birlikte mücadelemizi en üst boyutta yürüteceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine sahip çıkmaya hazırız

.“CHP olarak bundan sonra Genel Başkanımıza ve partimize yönelecek her türlü saldırı karşısında sessiz kalmayacağımızı milyonlarca insanla birlikte mücadelemizi en üst boyutta yürüteceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz. Genel Başkanımızın arkasındayız. Milyonlar sokakta olacak. ‘CHP’lileri sindireceğinizi inanıyorsanız’ bundan vazgeçin’ diye seslenen Canpolat “Her CHP’li hapiste de yatmaya, mücadele etmeye, kavga etmeye, demokrasiye, özgürlüğe, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine sahip çıkmaya hazırdır” diye konuştu

Son Güncelleme: 16.08.2017 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72