Gül etkinliğe katılacak mı?

AK Parti, 16'ncı kuruluş yıl dönümünü yarın kutluyor. Etkinliğe 6 bin kişi davet edildi

Gül etkinliğe katılacak mı?

AK Parti, 16'ncı kuruluş yıl dönümünü yarın kutluyor. Etkinliğe 6 bin kişi davet edildi

13 Ağustos 2017 Pazar 10:47
Gül etkinliğe katılacak mı?

AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü, yarın (14 Ağustos 2017) Sincan’da bulunan ‘Harikalar Diyarı’nda kutlanacak. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in de aralarında bulunduğu eski bakanların katılımının beklendiği etkinliğe, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılıp katılmayacağının ise henüz netleşmedi.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla büyük kutlama yerine daha sade bir etkinlik olarak planlanan yıl dönümü programına eski bakan, milletvekili, parti yöneticisi ve kurucuların yanı sıra eski belediye başkanları ve örgüt yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 6 bin kişi davet edildi.

Son Güncelleme: 13.08.2017 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72