Akşener'e destek 'milli vazife'

MHP eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacağını açıkladı.

Akşener'e destek 'milli vazife'

MHP eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacağını açıkladı.

22 Ağustos 2017 Salı 11:46
Akşener'e destek 'milli vazife'

Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre MHP eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Meral Akşener başkanlığında kurulacak yeni partiye katıldı. Hayatının en anlamlı ve zorlu kararını aldığını söyleyen Aydın, “Yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir vazife sayarım” dedi.

Koray Aydın yeni partiye katılımını Swisotel’de düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Yeni partinin başkanı olarak gösterilen Meral Akşener ile salona giren Aydın daha sonra kürsüye çıkarak kararının nedenlerini anlattı.

‘MHP TEK KİŞİNİN PARTİSİ HALİNE GELDİ’

MHP’de genel başkan adaylığı ile başlayan süreci ve engellemeleri ifade eden Aydın, “MHP’de de tek adam yönetimi kalıcı hale gelmiştir. ‘Genel başkan değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez” MHP tüzüğünün yazılı olmayan 1. Maddesi haline geldi. MHP tek bir kişinin partisi haline getirilmiştir” dedi.

MHP’den ayrılma kararıyla ilgili, “uzun uzun düşündüm ve en zor kararımı verdim” diyen Aydın, “Yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir vazife sayarım” dedi, bu hareketin mutlaka iktidar olacağını söyledi.

‘HAKLARINI HELAL ETSİNLER’

MHP’de kalan arkadaşları için, “Hakkımı helal ediyorum onlar da haklarını helal etsinler” diyen Aydın, MHP yönetimine de “arınma, temizlenme” çağrısında bulundu, MHP’ye iktidara yürüme konusunda başarılar diledi.  Hakemin millet olduğunu söyleyen Aydın, “El mi yaman bey mi yama

Son Güncelleme: 22.08.2017 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3