Ümraniye Şehir Stadyumu'nun Çim Sahası komple yenileniyor

Ümraniye Şehir Stadyumu'nun Çim Sahası komple yenileniyor

09 Haziran 2017 Cuma 15:30
Ümraniye Şehir Stadyumu'nun Çim Sahası komple yenileniyor

Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın talimatıyla, kullanabilirliğini yitirmiş olan Ümraniye Şehir Stadyumu Çim Sahası’nın yenileme çalışmaları başladı.


Geçtiğimiz yıl, Ümraniye Belediyesi’nin de destekleriyle PTT 1. Lige yükselen Ümraniyespor, Ümraniye’den çıkan ilk profesyonel takım olma başarısını gösterdi. Ümraniye Belediyesi, bu başarıyı elde eden Ümraniye’ye ve Ümraniyespor’a daha yüksek kapasiteli, modern bir stadyum ve kulüp binası yapıyor. Devam eden çalışmaların 2017-2018 Futbol Sezonu’nda hizmete açılması bekleniyor. Yeni Şehir Stadı inşaatı ile birlikte, kullanabilirliğini yitirmiş olan çim sahanın da yenileme çalışmaları başladı. Ümraniye Belediyesi, toplamda 17.700 metrekare alana sahip profesyonel saha ve antrenman sahası sökülerek; yerine FIFA akreditasyon standartlarında, modern sahalar kazandıracak.


Yapımına başlanan profesyonel sahalarda son teknolojiye uygun drenaj, sulama ve ısıtma sistemleri kullanılacak. Projeyle; Ümraniye Belediyesi hem Ümraniyespor’un başarılarına katkı sağlayacak hem de Ümraniye’ye yakışır bir şehir stadı kazandırmış olacak.


Son Güncelleme: 09.06.2017 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72