Nezih Mert trafik denetimlerine katıldı

Nezih Mert trafik denetimlerine katıldı

15 Mart 2017 Çarşamba 12:24
Nezih Mert trafik denetimlerine katıldı

Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, yıl boyunca her gün devam edecek olan trafik denetlemelerine katıldı.


İçişleri Bakanlığı’nın İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME),  zabıta ve emniyet ile beraber denetimlerin yapılaması bildirisi yayınladı. Kamu yararı ve ortak fayda ilkeleri göz önüne bulundurularak yasal olarak çalışan taksilerin kayıt altına alınması ile birlikte taksiler için araç ve şoför standartlarının belirlenmesi çalışması UKOME kararı ile sonuçlandırıldı.



Bu kasmamda Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert trafik denetimlerine katıldı. Bu denetimlerde; taksi, dolmuş. minibüs ve kamyonet; servis aracı gibi ticari araçlar kanun esaslarına göre denetleniyor.  Gelen şikâyet istek ve talepler değerlendiriliyor. Evrakları eksik olanlara uyarı ve cezalar kesiliyor.


Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, “Bu meslek, mesleksizlerin mesleği haline gelmemeli. Bu mesleği icra eden insanlar, insana hizmet ediyor. En önemlisi can taşıyorlar. Vatandaşlarımızın hakkını korumak huzuru ve güvenini sağlamak için bizler oda başkanları olarak her zaman üzerimize düşeni yapmak için çalışacağız” dedi.




 
Son Güncelleme: 15.03.2017 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3