İnanlar Otomotiv, Kadınlar Günü'nü kutladı

İnanlar Otomotiv, Kadınlar Günü'nü kutladı

12 Mart 2017 Pazar 13:58
İnanlar Otomotiv, Kadınlar Günü'nü kutladı
Her yıl 8 Mart'ta tüm dünyada kutlanan Dünya Kadınlar Günü, tüm il ve ilçelerimizde yapılan etkinliklerle coşku ile kutlandı. Bu etkinliklerin en ilgi çekicilerinden biri de Sancaktepe’ de yaşandı. Hyundai İnanlar Otomotiv Sancaktepe Bayiliği kadınlarımızın bu özel gününü tüm Hyundai kullanıcılarının araçlarına ücretsiz Check-Up yaparak kutladı.

İnanlar Otomotiv Servis Müdürü Barış Demiralp kadınlar gününü kutlarken; “Kadınlar için oldukça değerli olan bu günde, saygıdeğer Türk ve dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum” diyerek duygularını en güzel şekilde ifade etti.



Kalite, güvenlik ve konfor arayanların doğru adresi Hyundai İnanlar Otomotiv, güvenilirliği ve fiyatlarıyla sizi aradığınız otomobile bir adım daha yaklaştırıyor.  Dürüst, açık, net ve güven verici duruşuyla müşterilerinin, tedarikçilerinin ve toplumun saygısını kazanan İnanlar Otomotiv;  insan odaklı misyonunu, sürdürülebilir kaliteye öncelik veren çalışma anlayışını, nitelikli insan gücünü gelişen teknolojiyle birleştiren çalışma şeklini ve deneyimini otomotiv sektörüne de aktararak üstün başarılarıyla bugünlere gelmiş bir firma… Kadınlarımızın en değerli varlıklarımız olduğunu ifade eden Barış Bey, ekibi ile birlikte İnanlar Otomotiv satış sonrası hizmetler sağlayıcısı rolünde başarı ile çalışmakta. Otomotiv sektöründe de lider ve saygın kuruluşlar arasına girmeyi hedefleyen İnanlar Otomotiv; müşterisine verdiği değer politikasını, sıfır km. ve 2. el satışlarına da aynen taşıyor. Satış sonrasında orijinal yedek parçalar, üst düzey teknoloji, profesyonel bir ekip ve geniş bir servis ağıyla İnanlar Otomotiv ayrıcalığı, bakım ve servis hizmetlerinde de devam ediyor...

Sancaktepe İnanlar Otomotiv, genç, eğitimli Satış ve Servis Danışmanları ile tüm sorularınızı yanıtlıyor, kampanyalar, kredilendirme, takas gibi konularda müşterileri bilgilendiriyor.







 

 
Son Güncelleme: 12.03.2017 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72