İçişleri Bakanı Soylu Ümraniye'de esnafla buluştu

İçişleri Bakanı Soylu Ümraniye'de esnafla buluştu

12 Mart 2017 Pazar 15:08
İçişleri Bakanı Soylu Ümraniye'de esnafla buluştu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ev sahipliğinde esnaf ve vatandaşla buluştu. Miting havasında geçen bu buluşmada Bakan Soylu, her zaman esnafın yanında olduğunu söyleyerek, “16 Nisan’la birlikte geleceğe daha umutla bakacağız” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Ümraniyeliler; Bakan Soylu’yu karşılamak için Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na akın ederken; Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı da karşılamada hazır bulundu. Esnaf ve Sanatkârlar Odası ziyareti ve ardından gerçekleşen programa; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Özdil: “Türkiye’de esnaf olarak ilklerin adresi olduk”

Açılış konuşmasını yapan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, “Eski çalışma arkadaşım İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ağırlatman onurlu ve gururluyuz” dedi. Esnafın sorunlarına kısaca değinen Başkan Özdil, “Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren bir oda olduk. Türkiye’de ilk defa üyelerine 318 yerine 178 lira 3. Sınıf aidat indirimi sağladık. Kurum ve kuruluşlarla yaptığımız protokollerle üyelerimize büyük avantajlar sağladık” dedi. Esnafın sorunları da anlatan Özdil, sicil affı, stopaj, KOSGEB  vb. konularla ilgili bilgi verdi.



Bakan Soylu: “Her zaman esnafın yanındayım”

Programda yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniyelilerin coşkulu karşılamasından mutluluk duyduğunu dile getirerek; “Arkamıza dönüp bakmaktan, geleceğimize dair endişe etmekten çok yorulduk. Artık önümüze; 2023’e, 2053’e, 2071’e bakmak istiyoruz” dedi. Bakan Soylu, 16 Nisan’daki referandumda oylanacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşlara bilgi vererek, yeni sistemle geleceğe endişeyle değil umutla bakılabileceğini dile getirdi. Bakan Soylu, çalışma bakanlığı döneminde de esnafın her zaman yanında olduğu söyleyerek, “Sizlerin sıkıntılarını elbette biliyorum. Elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.

Oda Başkanı Mehmet Özdil, esnafın sorunları için hazırladığı dosyayı ve esnaftan gelen mektup ev notları Bakan Soylu’ya takdim etti.







 
Son Güncelleme: 12.03.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72