Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekmeköy'den dünyaya mesaj verdi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekmeköy'den dünyaya mesaj verdi:

12 Mart 2017 Pazar 16:41
Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Çekmeköy'den dünyaya mesaj verdi:
“Bize diz çöktüremezsiniz”

Çekmeköy’deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eski Türkiye görüntüleri, darbecilerin, terör örgütlerinin, ülkemizi diz çöktürmeye çalışan şer güçlerinin özlemidir. Biz asla böyle bir Türkiye görüntüsüne razı değiliz. Milletimizle birlikte büyük Türkiye'yi istiyoruz. Milletimizle birlikte güçlü Türkiye'yi istiyoruz. Milletimizle birlikte lider ülke Türkiye'yi istiyoruz” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplu açılış töreninde  vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Çekmeköy’den tüm dünyaya mesaj verdi.



Çekmeköy halkı 15 Temmuz’da kahramanlığını tarihe yazdı

İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Çekmeköy'ün yıldızının, hem doğal güzellikleri hem üretime, istihdama olan katkısıyla giderek parladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde Çekmeköy halkının cesaretle sokaklara dökülerek, darbecilerin karşısına dikildiğini ve kahramanlığını tarihe yazdırdığını söyledi.



Mevcut sistemde direnmek, Türkiye'yi ekonomik krizlerin pençesine terk etmektir

Türkiye’nin artık her 10- 15 yılda bir ayağına dolaşan darbe, muhtıra, ekonomik kriz gibi prangalardan kurtulmak zorunda olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanlığı, Başbakanlığı, Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde yaşadığı tecrübelerin kendisine çok şey öğrettiğini aktardı ve şunları söyledi: “Çok şey gördük, çok şey tecrübe ettik. Gördük ki Türkiye artık mevcut yönetim sistemiyle yoluna devam edemez. Mevcut sistemde ısrar etmek, 'Bu ülke sürekli darbe tehditlerine açık kalsın' demektir..."

Başkan Poyraz, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Sultan Abdülhamid Han'ın yarım kalan projeleri arasında yer alan ve yüzyıl sonra metro olarak hayata geçirilen, Üsküdar-Alemdağ tramvay hattı yapım talimat metninin yer aldığı tabloyu hediye etti.



Son Güncelleme: 12.03.2017 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72