Başkan Çelikbilek şoför esnafını ağırladı

Başkan Çelikbilek şoför esnafını ağırladı

13 Mart 2017 Pazartesi 14:45
Başkan Çelikbilek şoför esnafını ağırladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz’da bulunan taksi duraklarının başkanlarını ve şoför esnafını ağırladı.


İlçede yapılan ulaşım yatırımları ve yol düzenlemeleriyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Başkan Çelikbilek, öneri ve talepleri dinledi.


İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen istişare toplantısı Başkan Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Tacettin Aksu, Muharrem Kaşıtoğlu, Yakup Özbek, taksiciler, nakliyeciler, dolmuş ve minibüs şoförlerinin katılımıyla gerçekleşti.


Taksi durak başkanlarının, şoför esnafının talep ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda yeni yasalar ve taksicilerin uyması gereken kurallarla ilgili çeşitli bilgiler de verildi.


Başkan Çelikbilek: “Desteklerimiz devam edecek”


Şoför esnafının taleplerini dinleyen Başkan Çelikbilek: “Siz şoförler kutsal bir mesleği yürütüyorsunuz, herkes canını ve sevdiklerini sizlere emanet ediyor. Şoför esnafımız işlerini saygı ve özveriyle yapıyor. Taksicilerin ve diğer şoförlerin taleplerini dinlemeye devam ediyoruz, her zaman olduğu gibi kendilerine desteklerimiz sürecek, hepinize bol kazançlar dilerim.” şeklinde konuştu.


Başkan Çelikbilek, sözlerinin devamında ise 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili olarak şunları aktardı: “Referandumda, cumhuriyetin, demokrasinin gereği olan halka gidiyoruz. Milletimizin birlik ve bütünlüğü için tek yürek olmalıyız. Konu vatanın geleceği için yapılacak güzel çalışmalar ise halkımızın siyasi görüşlerini bir tarafa bırakarak en güzel ve olumlu kararı vereceğine inanıyorum. Türkiye'de geçmiş siyasi süreçte sistemin tıkalı olduğu ve başkanlık sisteminin gerekli olduğu konusunda söylemleri yapan liderler oldu. Miadını doldurmuş sistemin yürümediği ağır bir vesayet altında olduğu görülmüştür. Bundan dolayı, artık karar milletimizin olacaktır. Anayasa değişikliğini gerçekleştirecek olan aziz Türk milletidir."


Şoför esnafı ve Taksiciler Esnaf Odası yöneticileri,  Başkan Çelikbilek’e taksicilerin sorunlarına samimi ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkürlerini sundular.


Başkan Çelikbilek, programın sonunda konuklarını hediye takdim ederek uğurladı.


 
Son Güncelleme: 13.03.2017 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72