15 Hazine parselinin devri tamam

15 Hazine parselinin devri tamam

13 Mart 2017 Pazartesi 14:48
15 Hazine parselinin devri tamam

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi,  Yayalar 1 No’lu Parseli de Milli Emlak’tan devraldı.  Böylece Ertuğrulgazi, Yayalar, Sülüntepe ve Velibaba Mahalleleri’ni kapsayan toplam 15 Hazine parselinin tamamının devri gerçekleşerek tapu sorunu çözüldü.


Pendik Belediyesi,  15 Hazine parselinden 14’ünü daha önce Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine  satışına başlamıştı. Bu kapsamda son olarak parsellerin en büyüğü olan Yayalar 1 No’lu Parsel de Pendik Belediyesi tarafından devralındı.  338 bin 800 metrekare büyüklüğündeki parselde 681 hak sahibi de beklediği tapu müjdesini almış oldu.  Pendik Belediyesinin vatandaşlara tebligat yapmasıyla birlikte satış işlemleri de başlayacak.


Yayalar 1 No’lu Parselin devriyle Milli Emlak’a ait toplam 15 parselin Pendik Belediyesine devri tamamlandı. Böylece 3 bin 516 hak sahibinin tapu sorunu çözüme kavuştu.


Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 4706 Sayılı Kanun kapsamında son büyük parselin de belediyeye devrinin yapıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.


 
Son Güncelleme: 13.03.2017 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72