Zuhal Olcay eczacıları mest etti

'Eczacılık Balo'sunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Zuhal Olcay, eczacılara...

Zuhal Olcay eczacıları mest etti

'Eczacılık Balo'sunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Zuhal Olcay, eczacılara...

13 Mayıs 2014 Salı 12:29
Zuhal Olcay eczacıları mest etti

'Eczacılık Balo'sunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Zuhal Olcay, eczacılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Adana Eczacı Odası'nın, Bilimsel Eczacılığın 175. yılı etkinlikleri çerçevesinde Sheraton Oteli'nde düzenlediği “Eczacılık Balo”sunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Zuhal Olcay, eczacılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Eczacılar Birliği (TEB) Merkez Heyeti Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, STK başkanları, ecza deposu yöneticileri ve eczacıların katıldığı baloda konuşan Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz 14 Mayıs Eczacılık Günü’nde sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepinizin bildiği gibi son birkaç haftadır ilaç fiyat kararnamesinde yapılacak değişiklikten bahsediyoruz. Gerçekten bu süreç biz eczacılar açısından zorlu geçecek. Ama ben tüm eczacılarımızı birlik beraberlik içerisinde örgütlerine sahip çıkarak, örgütlerinde eczacı üyelerine sahip çıkarak bu sıkıntılı süreci güzel bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Etkinlikte 30 yıldır hizmet veren Ecz. Abdülkadir Erdeve, Ecz. Asya Bursal, Ecz. Aysel Ünalır, Ecz. Dursun Şahin, Ecz. Mehmet Lütfi Onur, Ecz. Meral Karabucak, Ecz. Muzaffer Alan, Ecz. Nesrin Seçki, Ecz. Süheyla Alptekin, Ecz. Zuhal Erçetin ve Ecz. Zuhal Yener’e ‘Meslek Ödülü’ olan plaket verildi.

Ardından sahneye çıkan sanatçı Zuhal Olcay, etkili sahne performansı ve seslendirdiği sevilen parçalarla Adanalı eczacılara unutulmaz bir gece yaşattı. Davetlilerin, sanatçı Zuhal Olcay ile birlikte fotoğraf çektirme yarışının ardından ADEO Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Erdem Kızıltepe, sanatçı Zuhal Olcay’a çiçek vererek teşekkür etti.

Son Güncelleme: 13.05.2014 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72