Wilma Elles dünya listelerini altüst etti

Dünyadaki en önemli veri tabanı IMDB'nin listesinde yer alan başarılı...

Wilma Elles dünya listelerini altüst etti

Dünyadaki en önemli veri tabanı IMDB'nin listesinde yer alan başarılı...

01 Kasım 2013 Cuma 18:19
Wilma Elles dünya listelerini altüst etti

Dünyadaki en önemli veri tabanı IMDB'nin listesinde yer alan başarılı oyuncu Wilma Elles, bir çok isimleri geride bırakarak büyük bir başarı elde etti.

 

Tüm ülkelerin ve dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi veritabanı 'Internet Movie Database' (IMDB); bugüne kadar gelmiş ve sanatçı listesini açıkladı.Listenin üst sıralarında Alman oyuncu Wilma Elles de yer alıyor.Dünyadaki en önemli veri tabanı IMDB'nin listesinde yer alan başarılı oyuncu Wilma Elles, bir çok isimleri geride bırakarak büyük bir başarı elde etti.
Bugüne kadar gelmiş ve hayatta olan sanatçıları yer aldığı IMDB Starmetre/Rating kadın listesinde; dünyaca tanınmış bir oyuncu olan Julie Deply ise 748.sırada, sinemanın ünlü akristi Goldie Hawn 753. sırada yer alırken Öyle Bir Geçer ki dizisinin başarılı oyuncusu Alman oyuncu Wilma Elles ise763. sırada yer alarak dünya starlarını da geride bırakarak bir ilke imza attı. Wilmanın ardından ünlü oyuncu Audrey Tatou 766 ve Eva Longoria 765.sırada yer aldı.
Türkiye'de işadamı sevgilisi Kerem Göğüş ile bir yıldır düzeyli bir ilişki yaşayan Wilma Elles'in, Uluslararası film ve dizilerde yer alan birbirinden ünlü kadın oyuncuları geride bırakarak sanatçılar listesinde; 763.sırada, genel olarak 1427 sıraya yükselmesi dikkat çekiyor.
IMDB'deki yer alan bu liste; sanatçının daha önce çektiği uluslararası dizi ve filmlerin reytinglerden, aldığı ödüllerden, tanınmışlıktan oluşturularak tespit ediliyor. Ayrıca, yine bu listeye ek olarak, ABD de bir oyuncunun film başına aldığı ücretinde değerlendirmede yer aldığı belirtiliyor.Listenin ilk sıralarında Amerika’nın en ünlü isimlerinden Scarlett Johannson 3, Jennifer Lawrence 5. sırada yer aldı.

Son Güncelleme: 01.11.2013 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3