'Uslu bir hayatım var'

Pop müziğinin güçlü sesi Bengü, Bursa Suare'de muhteşem bir konsere imza...

'Uslu bir hayatım var'

Pop müziğinin güçlü sesi Bengü, Bursa Suare'de muhteşem bir konsere imza...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
'Uslu bir hayatım var'

Pop müziğinin güçlü sesi Bengü, Bursa Suare'de muhteşem bir konsere imza attı. Yüzlerce hayranıyla buluşan Bengü, yine alkış yağmuruna tutuldu.

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Bengü, "Sahneye dualarla çıkıyorum" dedi. Boş zamanlarında bol bol spor yapıp evde vakit geçirmeyi çok sevdiğini belirten Bengü, "Uslu bir ev hayatım var. Evdeki ile sahnedeki Bengü arasında çok fark var, arada iki çizgi var evdeki kız her zaman bana destek veren moral olan bir kız, ama burada da dimdik atakta duran ama birçok insana hakim olamaya çalışan şarkısını ayaklarını yere basarak söyleyen öyle bir kadın var" diye konuştu.

Sahne programı öncesi Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de yakından takip eden Bengü, Fenerbahçelilere gönderme yapıp, "Sevgili Fenerliler o top direkten dönmeseydi güzel olacaktı" dedi.
Evlilikle ilgili konuşan Bengü, "Ufukta evlilik yok, bana devamlı sorulan bir soru bu. Tabii ki evlilik isteğimiz var ama net bir belli olan tarih veya mekan yok" şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3