‘Türk Halkı Kemal Sunal'ı çok özlüyor'

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkiye'yi güldüren adam Kemal Sunal'ın 14. ölüm...

‘Türk Halkı Kemal Sunal'ı çok özlüyor'

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkiye'yi güldüren adam Kemal Sunal'ın 14. ölüm...

03 Temmuz 2014 Perşembe 14:47
‘Türk Halkı Kemal Sunal'ı çok özlüyor'

Gül Sunal: ‘Türk Halkı Kemal Sunal’ı çok özlüyor’

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Türkiye’yi güldüren adam Kemal Sunal’ın 14. ölüm yıl dönümünde usta oyuncunun eşi Gül Sunal, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Ölüm yıl dönümü münasebetiyle Avm Mfi Partners tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek sergi için Eskişehir’e gelen Gül Sunal, Kemal Sunal’ı hem aile olarak kendilerinin hem de Türk halkının çok özlediğini söyledi. Kemal Sunal’ı kaybedişlerinin 14’üncü yılı olduğunu hatırlatan Sunal, “Kemal’i kaybedişimizin 14. yılı bugün. Onu bu yıl Eskişehir’de anıyoruz. Tabii ki Zincirlikuyu’da kabri başında da anıldı. Eskişehir’de de bu günü NeoPlus Alışveriş Merkezi sahiplendi. Biz de burada olmaktan mutluyuz, iyi ağırlanıyoruz. Tabi 14 yıl kolay geçmedi. Hem çocuklar için hem de benim için zor bir süreç oldu. Ama işte hala seviliyor olması, hala televizyonlarda filmlerinin iyi reytingler alması ve hala küçük seyircilerinin olması bizi mutlu ediyor. Bu böyle gidiyor zannediyorum. Biz de hayranlarıyla, sevenleriyle onu buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“BAZI HAYRANLARI YANINDA GETİRDİĞİ VESİKALIK FOTOĞRAFLARINI KEMAL SUNAL’IN KABRİNE GÖMÜYOR”
“Bazı hayranları “Senin için fotoğraf çektirdim” diyerek yanında getirdiği vesikalık fotoğraflarını Kemal Sunal’ın kabrine gömüyor” diyen Gül Sunal, “Bizler de, Türk halkı da Kemal Sunal’ı çok özlüyor. Bu net bir şekilde belli. Çünkü bu elbiselerini, kostümlerini, fotoğraflarını öpüyorlar ve onlara sarılıyorlar. Kabri başında her gün, ölüm yıldönümü olmasına gerek yok onun kabri başına gittiğimizde en az 3-5 kişi orada oluyor. Hafta sonları dolu oluyor. Hatta bazıları “Senin için fotoğraf çektirdim” diyerek yanında getirdiği vesikalık fotoğraflarını Kemal Sunal’ın kabrine gömüyor. Yani sevenleri için Kemal Sunal hep yaşıyor gibi. Bize tabi aile olarak zor. Çünkü biz babamızı kaybettik. Ama hala anılıyor olması artık ölümsüz olduğunu gösteriyor. Bu da bize gurur veriyor. Yaptıkları, emekleri boşa gitmemiş onu görüyoruz. Halk Kemal’i bağrına basmış durumda. Nasıl yaşadığı zaman ilgi görüyorsa şimdi de aynı ilgiyi görüyor” ifadelerini kullandı.

“KEMAL’LE OLAN ANILARIMIZI BİR KİTAPTA TOPLADIM”
Sunal, Kemal Sunal ile yaşadıkları anıları bir kitapta topladığını, kitabında birkaç ay içerisinde çıkacağı müjdesini de vererek, şöyle devam etti:

“Kemal’le olan hiçbir anımı unutmuyorum, kendime unutturmuyorum da. Bu anıları ben bir kitapta topladım. Onun da buradan müjdesini vereyim. O da yakın zamanda yayınlanacak. Bütün yaşadıklarımızı, evimizi, çocuklarla olan iletişimini, bütün aile ile olan iletişimini, nasıl yaşadığımızı anlatmaya çalıştım. Şuanda editörle çalışma aşamasındayız. İnşallah birkaç ay içerisinde kitabı çıkartmayı düşünüyoruz. Ama kitabın ismini şuan için koyamadım. Birkaç isim düşünüyorum ama karar veremedik. Onu da birlikte karar vereceğiz inşallah.” 

Son Güncelleme: 03.07.2014 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72