Tuğba Özay'ın Taksim'de ‘kuş'la imtihanı

1 Mayıs kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı'na gelen ünlü manken...

Tuğba Özay'ın Taksim'de ‘kuş'la imtihanı

1 Mayıs kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı'na gelen ünlü manken...

02 Mayıs 2014 Cuma 10:06
Tuğba Özay'ın Taksim'de ‘kuş'la imtihanı

1 Mayıs kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı’na gelen ünlü manken Tuğba Özay, meydanda sadece kuşların olduğunu söyledi.

Tuğba Özay, kuşların bir özgürlük simgesi olduğunu söylediği sırada bir kuş önünü pisledi.Ünlü manken Tuğba Özay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı’nı ziyaret etti. Bir süre meydanda oturan ünlü manken, orada bulunan basın mensuplarıyla sohbet etti.
Emniyet güçlerinden izin alarak Taksim Meydanı’na girdiğini belirten Tuğba Özay, “Yabancı bir dost grubumuz var Japonlar. Onlar da burada bir otelde kalıyorlardı. Normalde onları dahi almıyorlardı. Rica etti, sağ olsunlar anlayış gösterdiler. Onları otellerine yeniden bıraktık. Meydanı da görmek istedim” dedi.

Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasını değerlendiren Tuğba Özay, “Meydanda da gördüğünüz gibi sadece kuşlar var. O kuşlar bence bir kitleyi temsil ediyor. Onlar özgürlüğün sembolleri. İronik bile olsa onlarla bir kutlama yaptım diyebilirim” dedi.
Ünlü manken, meydanda sadece kuşların olduğunu, onların da özgürlüğü temsil ettiğini söylediği sırada bir kuş Özay’ın önünü pisledi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Tuğba Özay gülerek, “Şans işte” dedi.

“KEŞKE BÖYLE ŞEYLER OLMASA”
Taksim’in kutlamalara kapatılmasından üzüntü duyduğunu belirten Özay, “İlk kez bu gün Levent’e kadar sıçradı. Oraları da gördük. Keşke böyle şeyler olmasa. Daha önce de 1 Mayıs kutlamasına katıldım. Konserler düzenlendi, halayla çekildi. Barışçıl bir şekilde insanlar kutlamasını yaptı, alandan ayrıldı. Keşke yine öyle olsa. Türkiye’nin barışa ve huzura ihtiyacı var” dedi.
Özay, gelecek yıllarda devlet büyüklerinin de kutlamalara katılmasını istediğini belirterek, “Mayıslar bitmez, bitmeyecek” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 02.05.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3