Tuğba Özay, siyasete mi atılıyor?

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, ilerleyen zamanlarda siyasete gireceğini söyledi.

Tuğba Özay, siyasete mi atılıyor?

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, ilerleyen zamanlarda siyasete gireceğini söyledi.

28 Temmuz 2013 Pazar 13:00
Tuğba Özay, siyasete mi atılıyor?

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, ilerleyen zamanlarda siyasete gireceğini söyledi.

 

Manken ve şarkıcı Tuğba ÖzaySiyasetiinsanların huzuru mutluluğu, esenliği ve refahı için yapmak gerekiyor. Bende yaşadığım dünyaya duyarsız değilim” dedi.Tuğba Özay, Manavgat’taki çiftliğinde gazetecilere siyasetten, ekonomiye, sinemadan tiyatroya açıklamalarda bulundu. Yeni albümü için sonbaharda stüdyoya gireceğini belirten Özay, “Ama bir tane daha klip çekeceğim 3. albümüm üç noktaya. Yani hayatım çalışmakla geçiyor. Onun dışında çok seyahat eden bir insanım ama tüm bu yorgunluğumu burada doğayla hayvanlarımla iç içe olarak çiftliğimde atıyorum. Geçtiğimiz sene Daltonlar ve Laz Kit adında bir sinema filmi çekimine başladıktan sonra bir takım sebeplerden dolayı çekimlerin yarıda kaldı. Şimdi çekimler yeniden başlayarak devam edecek. İzleyicinin karşısına Ekim-Kasım ayında Kalemiti Ceyn rolüyle çıkacağım bu filmle. Bunun dışında yeni sezon da bir tiyatro oyunumuz olacak yeni sezon da harikulade bir vodville yine izleyicinin karşısına geleceğiz. Çok değerli oyuncular var. Sevgili dostum Okan Karacan, Mehmet Çekiç olacak. Ferdi Merter üstadımızın yönetmenliğinde olacak bu tiyatro oyunumuzda. Bundan dolayı da çok mutluyum” dedi. Annesinin Manavgatlı olduğunu belirten Özay, “Yaklaşık 10 sene önce bu çiftliği kurduk. Biz burayı aldığımızda sadece toprak araziydi. Burası devekuşu çiftliği olan bir alandı. Tel örgüyle çevrili ve 9 deve kuşu vardı. Babam sağ olsun mimarisiyle uğraştı. Şimdi böyle güzel bir alan yaptık. Zeytin diktik. Zeytinciliği neredeyse burada biz başlattık. Şimdi zeytin ağaçlarımız büyüdü. Zeytinlerimizi imalatta değerlendirmek istiyorum. Hem zeytinyağı hem de sabun üretmeyi planlıyorum. Hem zeytinyağlı sabunlar, hem de zeytinyağı üzerine öncelikle isim hakkımı almakta çok zorlandım. Çünkü Bursa’dan birileri daha önceden isim haklarımı almışlar. Biz yaklaşık 3-4 sene ismimizi geri alabilmek için müracaat ettik. Bize 50 bin dolar gibi bir para teklif edildi. Tuğba Özay ismini bana satıyorlar. Daha sonrasında sorun çözüldü. Avukatlarım da devreye girdi. Türk patent Enstitüsünden Tuğba Özay zeytinyağlı ürünlerle ilgili tüm isim haklarımızı aldık. Zeytinyağlı ürünlerin yanı sıra kuruyemiş ve kozmetik ürünleriyle ilgili çalışmalar yapabileceğim. Bu kışa yetiştireceğiz. Hem Zeytinyağı ve hem de zeytinyağlı sabunları. Ben zeytinyağını soframdan eksik etmiyorum. Hem kalp hem de cilt açısından çok önemlidir. Özellikle herkese zeytinyağı öneriyorum” dedi.

Özay, çıkartacağı zeytinyağlı sabunuyla ilgili de, “Bundan böyle herkes benimle yıkanacak” şeklinde espri yaptı.

“AKTİF SİYASETE GİRECEĞİM”
Basın mensuplarının önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler de belediye başkanlığı düşünüp düşünmediği konusundaki sorusunu cevaplandıran Özay, “Benimle ilgili halktan böyle bir istek var. Hep siyasette görmek istediklerini dile getiren insanlarla karşılaşıyorum solsunlar destekliyorlar, desteklediklerini söylüyorlar. Yıllardır süregelen bir konu bu. Ben 20’li yaşlardaydım gazete manşetlerinde Tuğba Özay, milletvekili gibi diye haberler yazılırdı. Biraz da siz basın mensubu dostlarımızın verdiği imajla da doğru orantılı. Tabi insanlar benim söylemlerimden de yola çıkarak hep beni politikaya yakın gördüler. Siyaseti insanların huzuru mutluluğu, esenliği ve refahı için yapmak gerekiyor. Bende yaşadığım dünyaya duyarsız değilim, insanları seviyorum doğayı seviyorum, hayvanları seviyorum ve sosyal ve kültürel alanlarda elimden gelen ne varsa yapmak isterim. Toplumsal konulara duyarsız bir insan değilim ve öylede olmalı diye düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda aktif siyasetin içinde olabilirim ama şu an için erken olduğunu düşünüyorum” dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2013 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72