Teomandan açıklama "Baba olma vaktim geldi”

Müziği bırakan Teoman, önce çocuk sahibi olmayı ardından dünya turuna çıkıp.

Teomandan açıklama "Baba olma vaktim geldi”

Müziği bırakan Teoman, önce çocuk sahibi olmayı ardından dünya turuna çıkıp.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Teomandan açıklama "Baba olma vaktim geldi”

Müziği bırakan Teoman, önce çocuk sahibi olmayı ardından dünya turuna çıkıp dostlarını ziyaret etmeyi planlıyor

 

MÜZİĞİ bırakıp Olimpos'ta inzivaya çekilen Teoman, bugünlerde planlarını gerçekleştirmenin hazırlığı içerisinde. 44 yaşındaki sanatçı, yakınlarına “Baba olma vaktim geldi” diyerek ilk hedefinin çocuk sahibi olmak olduğunu dile getirdi. Daha önceki röportajlarında defalarca çocuk istediğini belirten Teoman, iki yıl önce evlenmekten kaçındığı için taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk istediğini, “Bizde sperm var, sadece kadın lazım' sözleriyle açıklamıştı.

 

İKİNCİ HEDEFİ DÜNYA TURU


İŞ yaşamından dolayı düzensiz yaşamaktan şikâyet eden Teoman, müziği bırakmasının ardından çocuk sahibi olmak için önünde hiç bir engel kalmamasının mutluluğunu yaşıyor. Teoman'ın ikinci hedefi ise dünya turu yapmak. Uzun yolculuklarla dünyanın birçok ülkesinde bulunan yakın arkadaşlarını ziyaret etmeyi planlayan sanatçı, geçimini de şarkılarının telif gelirleri ve sahibi olduğu gayrimenkullerin kiralarıyla sağlayacak.

haberturk

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3