Şoray Batman'da hayranlarıyla buluştu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray 2. Uluslararası Film Festivali kapsamında...

Şoray Batman'da hayranlarıyla buluştu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray 2. Uluslararası Film Festivali kapsamında...

22 Nisan 2014 Salı 10:55
Şoray Batman'da hayranlarıyla buluştu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray Batman’da hayranlarıyla buluştu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray 2. Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Batman'da bir alış veriş merkezinde hayranları ile buluştu.

Alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluşan Türkan Şoray, 34 yıl önce Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünde çekilen ve baş rolünde oynadığı “Hazal” filmini izleyerek söyleşide bulundu. Televizyonlarda göründüğünü, ancak yüz yüze görüşmenin daha güzel olduğunu söyleyen Şoray, aradaki her şeyin kalktığını kalp kalbe, gönül gönüle, göz göze olmanın mutluluğunu yaşadığını ve kendisini sevdikleri için hayranlarına teşekkür etti.

Hazal filminin çekimleri için Gönüllü köyünde 40-50 gün kaldığını ve o zamanki Gercüş’ü görmek isteyenlerin bu filmi izlemeleri gerektiğini söyleyen Şoray, “Biz o filmi çevirdiğimiz zaman köyde ışık yoktu. Çok zor şartlarda çektik ama çok güzel bir film oldu. Fıransa’da haftalarca oynadı, ödül aldı ve şimdi büyük bir heyecanla uçaktan indiğim gibi o köye gittim. O köyde anıları tazeledim, film çevirdiğim evleri gezdim” dedi. Konuşma sonrasında hayranlarının sorularını yanıtlayarak imza dağıtan Şoray’a Batmanlılar çeşitli hediyeler verdi.

Son Güncelleme: 22.04.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72