Sokak köpekleri yeni sahipleriyle yeni evlerine gitti

VIA/PORT'da önce podyumda yarıştılar, sonra sıcak yuvalara kavuştular...

Sokak köpekleri yeni sahipleriyle yeni evlerine gitti

VIA/PORT'da önce podyumda yarıştılar, sonra sıcak yuvalara kavuştular...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sokak köpekleri yeni sahipleriyle yeni evlerine gitti
Önce podyumda yarıştılar, sonra sıcak yuvalara kavuştular

Alışveriş Merkezi VIA/PORT, Barınak Hayvanları Sempati Yarışması'na ev sahipliği yaptı. Sokak köpeklerinin sahiplendirilmesini amaçlayan ve sunuculuğunu Şebnem Özinal'ın üstlendiği yarışmada puanlar çocuklardan geldi. Yarışma sonunda sevimli dostlar sıcak birer yuvaya kavuştu.

Barınaklarda yaşayan sokak köpekleri VIA/PORT Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen ‘Barınak Hayvanları Sempati Yarışması' ile birlikte sıcak yuvalara kavuştu. Hayvanseverlerle barınaklardaki köpekleri bir araya getiren ve bu köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlayan organizasyon sonunda 40 sevimli köpek yeni sahipleriyle birlikte yeni evlerinin yolunu tuttu.  

VIA/PORT Moda Meydanı'nda gerçekleştirilen ve sunuculuğunu ünlü oyuncu Şebnem Özinal'ın yaptığı organizasyonda 7 ayrı barınaktan gelen toplam 40 köpek podyuma çıktı. En sevimli köpeği seçecek jüri ise çocuklardan oluştu. Tüm köpeklere yüksek puanlar veren çocuklardan 5 tam puanı alanlar ise özellikle yavru köpekler oldu. Yarışma sonunda birinciliği Daisy isimli köpek kazandı.

Aşı ve tedavileri ücretsiz karşılanacak

Barınaklardan sahiplenilen köpeklerin 1 senelik aşı ve tedavileri Anatolia Hayvan Hastanesi tarafından karşılanacak. Sahiplenen kişilere hayvan bakım eğitimi ve danışma desteği ise Ataşehir Vid Pet Concept tarafından ücretsiz olarak verilecek.

Yarışma günü ayrıca Günahsız ve Şehr-i İstanbul albümlerindeki şarkılarıyla Murat Tuğsuz Konseri düzenlendi. Ayrıca tüm gün sokak hayvanları yararına kermes gerçekleştirildi.  

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3