Sıla coşturdu, İpek Tanrıyar dolma sardı

Ünlü manken İpek Tanrıyar, "Uluslararası 20. Erbaa Etkinlikleri"ne katılmak ...

Sıla coşturdu, İpek Tanrıyar dolma sardı

Ünlü manken İpek Tanrıyar, "Uluslararası 20. Erbaa Etkinlikleri"ne katılmak ...

30 Haziran 2013 Pazar 14:10
Sıla coşturdu, İpek Tanrıyar dolma sardı

Ünlü manken İpek Tanrıyar, "Uluslararası 20. Erbaa Etkinlikleri"ne katılmak üzere geldiği Tokat’ta topraktan dolma sardı.

Uluslararası Geleneksel Kültürel Erbaa Etkinlikleri'nde sunuculuk yapan manken İpek Tanrıyar, program öncesinde üzüm bağlarında çalışan kadınlarla yaprak topladı. Ünlü Erbaa bağ yaprağı ile basınmensuplarına poz veren Tanrıyar, topraktan dolma sarmayı denedi. Bir bardak su ile toprağı ıslatarak dolma içi malzemesi hazırlayan Tanrıyar, hünerlerini sergiledi. Halasından dolma sarmayı öğrendiğini ifadeeden Tanrıyar, “Dolmayı ne kadar iyi sardığımı düşünenler herhalde artık ciddi düşünürler" dedi.

Bu arada doğal beslendiğini ve otlarla arası iyi olduğunu ifade ederek dalından kopardığı bağ yaprağını yiyen Tanrıyar, ilaçlı olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Biraz tedirginlik yaşayan Tanrıyar, "Bir şey olmaz herhalde" diyerek bağ yaprağı yemeye devam etti. Babasına ait 1,5 dönümlük arazide çalıştığını ifade eden Tanrıyar, ayağı kayması sonucu erik toplarken ağaçtan düştüğünü, kazayı yara almadan atlattığını söyledi.

SILA, SEVİLEN PARÇALARI İLE ERBAALILARI COŞTURDU
Uluslararası Geleneksel Kültürel Erbaa Etkinliklerinin sunuculuğunu yapan Tanrıyar, sahneye bağ yapraklarından yaptığı taç ile çıktı. Sahnede kemençe çalmayı deneyen Tanrıyar, sempatik hareketleri ile beğeni topladı. Karadenizli Sanatçı Zeynep Başkan’ın konserinden sonra konuşma yapan Erbaa BelediyeBaşkanı Ahmet Yenihan, canla başlar Erbaa halkının mutlu olabilmesi için çalıştığını söyledi. Geceninfinalinde sahne alan Sıla, sevilen parçaları ile Erbaalıları coşturdu. Sıla, şalvar pantolonu altına giydiği yüksek tabanlı ayakkabısı ile dikkat çekti.

Son Güncelleme: 30.06.2013 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72