Savcı: Tarkan tedavi edilsin

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılandığı...

Savcı: Tarkan tedavi edilsin

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılandığı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Savcı: Tarkan tedavi edilsin
Ünlü şarkıcı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında mütalaasını açıklayan savcı, “Uyuşturucu kullanıcısı olduğu belirlenen Tarkan tedavi edilsin” dedi.
Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılandığı 'uyuşturucu madde kullanmak ve satmak' suçlarına ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı. İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanıklardan K.K. hazır bulunurken, aralarında şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun da bulunduğu 16 sanık duruşmaya katılmadı.

Duruşmanın başlamasının ardından Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kaya, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada sanık Tarkan Tevetoğlu'nun evinde gözaltına alındığı belirten Kaya; gözaltına alınması sırasında Tevetoğlu'nun elbise dolabı içerisinde çelik kasada 2 adet kilitli poşet içerisinde 8 gram esrar, ayrıca yapılan aramada 1.5 gram esrar ile esrar ufalamada kullanılan düzenek ve 5 adet sigara kağıdı ele geçirildiğini ifade etti.
Savcı mütalaasında, yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda Tevetoğlu'nun kokain madde ağırlıklı olmak üzere uyuşturucu madde kullanıcısı olduğu ve uyuşturucu maddeyi sanıklardan M.E.'den temin ettiği iddiaları yer aldı. Savcı, Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 sanık hakkında TCK'nın 191/2 maddesi gereğince tedavi ve denetimli serbestliğin uygulanmasını talep etti.

Savcı, 7 sanık hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak'tan çeşitli hapis cezaları, diğer sanıkların ise beraatını talep etti. Mahkeme, sanık ve avukatların mütalaaya karşın savunmalarını hazırlamaları için duruşmayı erteledi.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3