Sahnelerin ‘Avcı'sı ilk klibini çekti

Sahnelerin ‘Avcı'sı ilk klibini çekti

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sahnelerin ‘Avcı'sı ilk klibini çekti

Türk Halk Müziği'nin güçlü isimlerinden Yunus Avcı, geçtiğimiz gün bir klip çekimi için kamera karşısına geçti. İlk klibi olan Avcı'nın heyecanı gözlerinden okunuyordu.

 

Son günlerin en çok albümü satılan sanatçısı Yunus Avcı ilk klibini çekmek için kamera karşısına geçti. NTK Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu'nun çektiği klip İstanbul Altınşehir'de çekildi. Söz ve müziği kendisine ait olan Yunus Avcı'nın, Yüreğimi Al Ellerine isimli türküye çekilen klibi zevkli ve güzel görüntüler eşliğinde çekildi.Sinem Gündüz'ün de klipte rol alması başka güzellik katt. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Avcı; “Gerçekten bu benim ilk klibim. Söz ve müziği bana ait olduğu için çok mutluyum. Buradan albümün müzik yapımcısı Sunul Müzik' Hakan Sunul ve yönetmenim ve aynı zamanda prodüksiyonum Nihat Tanrıkulu'ya çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizlere kucak açtı. Ben de bir sanatçı olarak bu yardıma karşılığı en güzel bir şekilde vereceğim” dedi.


""

NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu da çekimle ilgili yaptığı açıklamada;  “Şu anda firmamızda 17 sanatçımızın klibi çekilecek. Bir sanatçımızın klibini çektik. İnşallah geriye kalan çok değerli sanatçılarımızın klibini de en kısa sürede çekmek için kamera karşısına geçeceğiz” dedi.

Haber: Durmuş Acar

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3