Şafak Sezer çıldırdı

AK Parti'nin iftar yemeğinde Başbakan Erdoğan'dan ‘Gezi' eylemlerine katıldığı..

Şafak Sezer çıldırdı

AK Parti'nin iftar yemeğinde Başbakan Erdoğan'dan ‘Gezi' eylemlerine katıldığı..

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:15
Şafak Sezer çıldırdı

AK Parti’nin iftar yemeğinde Başbakan Erdoğan’dan ‘Gezi’ eylemlerine katıldığı için özür dilediği iddia edilen Şafak Sezer, kendisine yönelik tepkilere tepki gösterdi

 

AK Parti’nin İstanbul’da verdiği iftar yemeğindeBaşbakan Erdoğan’dan Gezi Parkıeylemlerine katıldığı için özür dilediği iddia edilen Ünlü sanatçı Şafak Sezer, kendisine yönelik tepkiler nedeniyle çılgına döndü. Tepkisini Twitter üzerinden dile getiren Sezer, "Bir insanı sevmek döneklikse ben Başbakanımı seviyorum. Ne AK Parti’den anlarım ne de siyasetten ... Kişileri sevmek emek ister. Kimseden özür dilemem. Ne çapulcudan ne yandaştan özür dilenecek hiç bir şey yapmadım. Ağaç kesilmesin diye yürüdüm" dedi. "Erdoğan’ın elini öptü" haberlerine ise bir Başbakan ile çekilen fotoğrafla yanıt veren Sezer, aynı haberlerle mizahi bir dille dalga geçti.

Son Güncelleme: 24.07.2013 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72