Russell Crowe'dan dansöze alkış

Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın düzenlediği gecede sokak...

Russell Crowe'dan dansöze alkış

Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın düzenlediği gecede sokak...

04 Mart 2014 Salı 17:25
Russell Crowe'dan dansöze alkış

Russell Crowe'dan dansöze alkış, sokak çocuklarına 100 dolar

Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın düzenlediği gecede sokak çocuklarına 100 Avusturya doları verdi.

Yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği ‘The Water Diviner’ın (Su Bulucu) filminin çekimlerine İstanbul’da devam eden Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın düzenlediği gecede sokak çocuklarına 100 Avusturya doları verdi.

Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan, Asmalımescitde bir kulüpte parti verdi. Partiye, Meltem Cumbul, Ozan Güven, Salih Kalyon, Belçim Bilgin, Eda Taşpınar ve Russell Crowe’de katıldı. Birçok ünlü ismin akın ettiği partide roman havalarına yer verildi. Oryantal şov da yapılan parti sabaha karşı son buldu.

SOKAK ÇOCUKLARINA PARA DAĞITTI

Partiye katılan Russell Crowe eğlence mekanının önünde sokak çocukları ile karşılaştı. Çocuklar Crowe para istedi bunun üzerine Crowe önce çocuklar ile konuşmaya çalıştı daha sonra 100 Avusturya doları verdi. Oskarlı aktör daha otomobilinde bulunan içkileri alarak eğlence mekanına geçti. İçerde ise Türk usülü eylence tertip edildi. Cem Yılmaz içerde türküler söyledi. Daha sonra sahneye dansöz çıktı. Russell Crowe dansözü pür dikkat izlerken müziğe ise alkış çalarak eşlik etti.

Son Güncelleme: 04.03.2014 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72