PETEK DİNÇÖZ SANAYİCİLERİ COŞTURDU

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Tekirdağ'da sanayicileri coşturdu. Güzel şarkıcı...

PETEK DİNÇÖZ SANAYİCİLERİ COŞTURDU

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Tekirdağ'da sanayicileri coşturdu. Güzel şarkıcı...

28 Mart 2014 Cuma 16:15
PETEK DİNÇÖZ SANAYİCİLERİ COŞTURDU

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Tekirdağ'da sanayicileri coşturdu. Güzel şarkıcı Petek Dinçöz, gece boyunca hareketli şarkılarıyla sanayicileri oynatırken, slow şarkılarıyla da dans ettirip duygulandırdı. 

Tekirdağlı sanayiciler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin geleneksel hale getirdiği Dayanışma Yemeği etkinliklerinin 5’incisinde İstanbul Polat Renaissance Hotel’de bir araya geldi. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Petek Dinçöz muhteşem sahne performansı ile sanayicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yıldız Orkestrası’nın ardından büyük alkışlar eşliğinde sahneye gelen güzel sanatçı Petek Dinçöz ‘Ehlen ve sehlen dostlar’ şarkısı ile geceye katılan sanayicileri selamladı. Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, mini konserine ‘firuze’, ‘kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı’ ve ‘zaten aşklar yalan’ gibi muhteşem eserlerle devam etti. Ünlü sanatçı gecenin ilerleyen sahnesinde Ömer Sarıoğlu’nu sahneye davet etti ve Sarıoğlu ile birlikte ‘ikinci bahar’ adlı şarkıyı söyledi. 

Güzel şarkıcı Petek Dinçöz, gece boyunca kimi zaman hareketli şarkılarıyla sanayicilere halay çektirip çifte telli oynattı, kimi zaman da slow şarkılarıyla dans ettirip duygulandırdı. Dinçöz, kıvrak danslarıyla da sanayicileri kendisine hayran bıraktı. Programa katılan sanayiciler bir senenin yorgunluğunu atmanın vermiş olduğu mutlulukla geceden ayrılırken, etkinlik için Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 28.03.2014 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3