"Nurgül gece 11'den sonra ..."

Müjde Ar ve Nurgül Yeşilçay arasında ilginç dialoglar yaşandı

"Nurgül gece 11'den sonra ..."

Müjde Ar ve Nurgül Yeşilçay arasında ilginç dialoglar yaşandı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
"Nurgül gece 11'den sonra ..."

Jüri üyeliğini Müjde Ar, Nurgül Yeşilçay ve Sinan Çetin'in yaptığı Artiz Mektebi isimli eğlence programında yine ilginç diyaloglar yaşandı

Kanal D'nin yeni yarışması Artiz Mektebinde yine ilginç dakikalar yaşandı. Programda Nurgül Yeşilçay ve yarışmacı arasında yaşanan yakınlaşma, Müjde Ar'ın dikkatinden kaçmadı. Bu yakınlaşmayı tehlikeli bulan Müjde Ar, yarışmacı Anıl'ı Nurgül Yeşilçay'a karşı uyardı. Müjde Ar ilerleyen dakikalarda: "Nurgül, aldı başını gidiyor. Gece 11'den sonra Nurgül azıyor” sözleriyle kırdı geçirdi.

 

YARIŞMACININ YÜZÜNÜ OKŞADI

Artiz Mektebi'nde Anıl isimli yarışması Kenan Doğulu'nun “Güzeller içinde bir seni seçtim” isimli canlı performansla Artiz Mektebi'nin jürisinin huzuruna çıktı. Oldukça etkileyici bir performans sergileyen Anıl, şarkısını söylerken Nurgül Yeşilçay'ın yanına sokulup şarkısını Yeşilçay'a söylemeye başlayınca, Nurgül Yeşilçay Anıl'ın yüzünü okşamaya başladı. Nurgül Yeşilçay'ın elinde tutup sahnenin ortasına giden Anıl, Yeşilçay ile birlikte şarkı eşliğinde dans etti.

 

"EĞLENCE DEYİNCE CART DİYE ORTADA"

Şarkı bitip, sıra değerlendirmeye gelince Müjde Ar devreye girdi. Nurgül Yeşilçay'a “Bu aldı başını gidiyor. Eğlence deyince cart diye hemen ortada.” diyen Müjde Ar, yarışmacıya dönüp “ Sen genede dikkatli ol. Oraya buraya partiyi götürür. Çünkü azıyor bu gece 11'de.” diyerek yine kırıp geçiren sözlerine bir yenisini daha ekledi.

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3